KAKVA VEST! Veleobrt u slučaju Pavlović!
Aleksandar Pavlović, Foto: Ulrich Wagner / imago sportfotodienst / Profimedia

ima nade

KAKVA VEST! Veleobrt u slučaju Pavlović!

Pojavila se šansa

Objavljeno:

Aleksandar Pavlović, talentovani fudbaler Bajerna, još uvek nije odlučio za koju će reprezentaciju nastupati na seniorskom nivou.

Vezista Bavaraca nije dobio poziv Julijana Nagelsmana u "A" selekciju "pancera", ali jeste po prvi put mladu do 21 godine.

Mnogi su u pozivu selektora Antonija Di Salva za mečeve protiv tzv. Kosova (22. mart) i Izraela (26. mart) u kvalifikacijama za EURO videli konačnu odluku Pavlovića, ali to je daleko od gotove stvari.

Posle meča Lige šampiona protiv Lacija, predstavnici nemačkih medija su ga upitali za koga bi želeo da igra – Srbiju ili Nemačku.

- To ćemo tek videti - glasio je odgovor Pavlovića koji je tako ostvio sve opcije otvorenim.

Pavlović je odigrao ukupno 17 utakmica za Bavarcec, a protiv tima iz Rima je imao svoj debi kao starter u Ligi šampiona.

- Nikada nisam nervozan, pre sam srećan što imam priliku da igram i pokažem šta umem,

Podsetimo, delegacija FS Srbije je za vikend u Minhenu posetila igračeve roditelje te ih uveravala da njihov sin treba da odabere seniorsku reprezentaciju domovine svojih roditelja.

Ostaje da se vidi šta će Pavlović da odluči...

Bonus video:

01:39

NE VIDIM ISKRENU EMOCIJU, KORISTE FUDBAL KAO IGRAČKU Emirati poslali ponudu koja se ne odbija: Ovoj cifri ne možete reći ne

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.