PRODALI VERU ZA VEČERU! Spisak svih igrača koji su IZDALI navijače i učinili "neoprostiv" greh!
Foto: starsport/Ilustracija

Činjenice

PRODALI VERU ZA VEČERU! Spisak svih igrača koji su IZDALI navijače i učinili "neoprostiv" greh!

Nikada im to neče oprostiti

Objavljeno:

Kroz istoriju naše zemlje, ma kako se ona zvala, fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su ukupno 171. zvaničnu prvenstvenu utakmicu.

U subotu, sa početkom u 17 časova, na programu je 172. Večiti derbi, u kome će Zvezda na Marakani dočekati Partizan.

Ono što je "vazda" bio neoprostiv greh kod jednih i drugih navijača, jesu tzv. "izdajnici", fudbaleri koji su iz crveno-belog tabora prešli u crno-beli, ili obratno.

Kleo
Kleofoto: Profimedia

Od Velibora Vasovića, pa preko Milka Đurovskog i sve do Klea, bilo je svega na relaciji Crvene zvezde i Partizana.

Ovo je kompletan spisak svih igrača koji su nosili dresove oba ljuta beogradska rivala:

Milivoje Đurđević (1 meč za Partizan i 9 mečeva za Zvezdu) Bela Palfi (4 meča za Partizan i 9 mečeva za Zvezdu) Jovan Jezerkić (6 mečeva za Zvezdu i 2 meča za Partizan) Božidar Drenovac (3 meča za Zvezdu i 4 meča za Partizan) Miomir Petrović (5 mečeva za Zvezdu i 3 meča za Partizan) Vasilije Šijaković (1 meč za Partizan i 1 meč za Zvezdu) Ranko Borozan (5 mečeva za Partizan i 3 meča za Zvezdu) Branko Zebec (14 mečeva za Partizan i 3 meča za Zvezdu) Velibor Vasović (11 mečeva za Partizan i 1 meč za Zvezdu) Milan Babić (1 meč za Zvezdu i 1 meč za Partizan) Milko Đurovski (8 mečeva za Zvezdu i 6 mečeva za Partizan) Goran Milojević (7 mečeva za Zvezdu i 7 mečeva za Partizan) Dejan Joksimović (2 meča za Zvezdu i 2 meča za Partizan) Gabrijel Kleo (2 meča za Zvezdu i 3 meča za Partizan) Vladimir Stojković (2 meča za Zvezdu i 22 meča za Partizan) Miloš Bosančić (1 meč za Partizan i 2 meča za Zvezdu) Abubakar Umaru (2 meča za Zvezdu i 1 meč za Partizan)

Bonus video:

01:23

UEFA DOBILA OZBILJNU KONKURENCIJU! Stručnjak o narušavanju suštine: Klubovi sa tradicijom neće moći da igraju vrhunski fudbal!

(Espreso/D.T)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.