ITALIJA PONOVO NA NOGAMA ZBOG VLAHOVIĆA! Dušan Vlahović POTPISUJE
Dušan Vlahović, Foto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO

otkud sad ovo?

ITALIJA PONOVO NA NOGAMA ZBOG VLAHOVIĆA! Dušan Vlahović POTPISUJE

Juventus ne sme da izgubi najboljeg igrača

Objavljeno: 08:59h

Srpski fudbaler Dušan Vlahović je u sjajnoj formi i izgleda je konačno dokazao Italijanima da je napadač Juventusovog kalibra.

Ove sezone Vlahović je postigao 15 golova na 23 utakmice, a na poslednjih sedam mečeva je zatresao mrežu devet puta.

Torinski velikan je svestan da će interesovanje za srpskog asa na leto biti veliko, pa želi da ga osigura novim ugovorom, piše "Gazeta delo Sport".

Prema nagoveštajima sa Čizme, uskoro će Vlahović potpisati produžetak saradnje, a Juventus mu nudi ugovor do 2028. godine.

Tako želi da spreči premijerligaše da krenu sa licitacijom, a kako se navodi, sportski direktor Kristijano Đuntoli želi da sačeka da se prvenstvo primakne kraju, kad bude poznato hoće li se Stara dama plasirati u Ligu šampiona.

Dušan Vlahović
Dušan Vlahovićfoto: SOPA Images Limited / Alamy / Alamy / Profimedia

.Đuntoli istovremeno ne gubi vreme, te Gazeta ističe da redovno komunicira sa Vlahovićevim menadžerom, Darkom Ristićem, podseća da njih dvojica gaje dobar odnos, još iz vremena kad je Srbin iz Fiorentine menjao sredinu.

- Odnos sa Ristićem je konstantan, čest i odličan. Njih dvojica su razgovarali poslednjih dana. Vlahovićev menadžer je ponovio da je otvoren za dijalog o produžetku saradnje, a direktor Juventusa predstavio ideju koja bi mogla da zadovoljni sve strane. Vlahović ima ugovor sa rastućom platom, krenuo je od 7.500.000 evra (plus bonusi), trenutno zarađuje oko 10.000.000, a 2026, u poslednjoj godini ugovora, će inkasirati 12.000.000 evra. Klub proučava najbolju formulu kojom bi spojio potrebe obe strane: Juventusove da amortizuje troškove i centarforove, koji s pravom želi veću platu. Ako sve elemente imamo u vidu, produžetak do 2028. bi bio najbolje rešenje - piše Gazeta, a prenosi "Mozzartsport".

Bonus video:

05:43

Vlahović, Srbija

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.