PARTIZAN OBJAVIO RAZGOVOR SA SEVERINOM: Svi govore o JEDNOM DETALJU! (FOTO)
Ksander Severina, Foto: Starsport©

GROBARI NA NOGAMA

PARTIZAN OBJAVIO RAZGOVOR SA SEVERINOM: Svi govore o JEDNOM DETALJU! (FOTO)

Da li će crno-beli uspeti da vrate Holanđanina?

Objavljeno: 13:09h

Trener Partizana Igor Duljaj je kritikovao upravu zbog situacije sa Ksanderom Severinom, ali izgleda da će ipak uspeti da izglade odnose.

On je pred meč sa Radnikom u Surdulici otkrio da je razgovarao sa Holanđaninom, a sada je i Partizan sve ovekovečio optimističnom fotografijom.

Naime, crno-beli su podelili trenutak kada razgovaraju Duljaj i Severina, a ono što svima odmah upada u oči je osmeh fudbalera Partizana.

- Znate kako, za mnoge stvari je dovoljan razgovor. Mora da se priča sa igračima. Ja kada sam dočekivao igrače na aerodromu, pravio se cirkus od toga, trener Partizana dočekuje igrače, vodi ih na preglede, tamo-amo. Važno je da im poklonite pažnju. Nikada ne znate, ako postoji problem, možete razgovorom da sve rešite. Moramo da znamo šta se njima dešava. Kad smo se vratili, čuo sam da naš igrač Kastiljo živi i dalje u SC Teleoptik. Dakle, 20 dana. Ili smo neodgovorni, nesposobni, 20 dana je prošlo, da li je nađen stan... Ne može neko da mi kaže, "ej, nedeljom ne radim, moje radno vreme je ponedeljak-petak."

- Moramo da budemo u službi ekipe, igrača Partizana, od tih igrača svi žive ovde, sobarice, kuvari, treneri. Moramo tako da se ponašamo, odgovorno. Ja sam jutros pričao sa Severinom i verujem da će biti sve OK. A javio se jer sam mu uvek poklanjao pažnju. Brinuo sam o njemu, uvek se javljao na telefon, tako moramo da se ponašamo. Ja ću uvek štititi igrače, čak i kad pogreše. I svi moramo da se ponašamo odgovorno prema poslu kojim se bavimo. Nema subota-nedelja, tačka - rekao je Duljaj na redovnoj konferenciji.

Bonus video:

03:13

Ivica Kralj Partizan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.