SKANDAL NA SRPSKOM DERBIJU: Nabo glavom, pa pesnicom protivnika, jer je slavio gol, policija ga jedva spasila od besnih navijača! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/sportuzivo.tv

Sramotno

SKANDAL NA SRPSKOM DERBIJU: Nabo glavom, pa pesnicom protivnika, jer je slavio gol, policija ga jedva spasila od besnih navijača! (VIDEO)

Veliki incidenti su viđeni na meču Futsal lige Srbije
Objavljeno:
foto: Printscreen/Youtube/sportuzivo.tv

Ipak, kada je došao malo sebi krenuo je da se razračuna sa Tepavčevićem koji je odmah dobio crveni karton, ali nije mogao da napusti igralište, jer je morao da prođe preko tribina na kojima su bili gostujući navijači koji su takođe hteli da se razračunaju sa njim zbog čega je morala da reaguje i policija.

Ipak, to nije sve, jer je prema rečima ljudi iz Ekonomca i posle meča došlo do incidenta ispred svlačionica, a njega je izazvao kapiten Euro Motusa, Igor Šošo.

foto: Printscreen/Youtube/sportuzivo.tv

- Senku na celokupan fantastičan dogadjaj i pravi futsal spektakl koji je gledala cela futsal Srbija i okruženje bacili su Tepavčević tokom utakmice pomenutim vandalskim činom i posebno kapiten domaćih Igor Šošo, koji je nakon utakmice ispred svlačionica divljački udario Janjića u predelu glave, pa su organi reda intervenisali i zaštitili našeg igrača, što samo dokazuje da nisu dorasli ovako velikom meču i nivou i renomeu odnosa ova dva kluba, te srećom i prisebnošću ostalih aktera više incidenata nije bilo. Naš klub će sa svoje strane tražiti odgovarajuće sankcije za ova dva postupka, podneti odgovarajuće prijave, jer se ovi postupci moraju drastično kazniti. Sada ostaje i nadležnim organima Saveza da ove poteze kazne u skladu sa odgovarajućim disciplinskim merama i u cilju zaštite ovog sporta kojim se svi bavimo - navode iz Ekonomca.

Incident možete pogledati na 1:25:00 snimka.

BONUS VIDEO: Džikić moli Grobare da prestanu da vređaju Čovića

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.