CRVENO-BELA RUTINA: Zvezda preslišala Spartak!
Slavlje fudbalera Crvene zvezde posle vodećeg gola Vladimira Lučića na prijateljskom meču protiv Spartaka iz Subotice na Kipru, Foto: FOTO: FK Crvena zvezda

pripreme

CRVENO-BELA RUTINA: Zvezda preslišala Spartak!

Lagan trijumf izabranika Vladana Milojevića

Objavljeno: 17:18h

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su i drugi trijumf na zimskim pripremama na Kipru.

Posle tesne pobede nad Hlorakom, crveno-beli su dosta lakše savladali Spartak iz Subotice rezultatom 3:1.

Crveno-beli su od samog starta uspostavili terensku dominaciju, a posle nekoliko propuštenih prilika do vođstva su stigli u 23. minutu. Strelac je bio Vladimir Lučić kojem je sjajno asistirao Šerif Endiaje.

Spartak je zaigrao nešto bolje, tim Nenada Lalatovića igrao je visoki presing, ali promene rezultata do poluvremena i odlaska na odmor nije bilo.

Samo dva minuta po startu drugog poluvremena Zvezda je povela 2:0. Posle prekida najbolje se snašao Lazar Nikolić, koji je udvostručio prednost srpskog šampiona.

Endiaje i Piter Olajinka su potom propustili dobre šanse, a spasa za Subotičane nije bilo u 65. minutu. Golman Filip Manojlović, bivši igrač Zvezde, faulirao je Milana Rodića, a sudija je pokazao na belu tačku. Precizan je bio Jovan Mijatović.

Do kraja meča Spartak je bio nešto bolji rival i zasluženo je stigao do počasnog gola preko Stefana Tomovića u 83. minutu.

Bonus video:

00:23

Koreografija Crvena zvezda Mančester siti

(Espreso/A.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.