"NE PLAŠIM SE ZAOSTATKA ZA PARTIZANOM!" Milojević želi duplu krunu, otkrio i ko kuburi sa povredom (FOTO)
Vladan Milojević na početku zimskih priprema Crvene zvezde,, Foto: Starsport©

"ovo je moja kuća"

"NE PLAŠIM SE ZAOSTATKA ZA PARTIZANOM!" Milojević želi duplu krunu, otkrio i ko kuburi sa povredom (FOTO)

Imamo veliki roster, pravljen za tri takmičenja. Sada ćemo imati manje utakmica, bitno je da rasčistimo roster, ali prelazni rok je živa stvar, rekao je trener Crvene zvezde

Objavljeno:

Vladan Milojević izvršio je prozivku fudbalera Crvene zvezde pred zimske pripreme, a pre prvog treninga, trener obratio se prisutnim medijima.

- Uvek je lep osećaj biti u Zvezdinoj trenerci. Moj život je vezan za ovaj klub, ovo je moja kuća. Kada god odem odavde, ponesem kofer da se vratim. Uvek je bitno da ono što je bilo iza nas, spakujemo u fioku. Ovo je novi izazov, novi čelendži... Očekivanja su jasna. Titula, Kup... Kakva god da je Crvena zvezda, ciljevi su najviši. Zaostajemo za Partizanom bez potcenjivanja ostalih, oni će nam biti glavni konkurenti za titulu. Ne plašim se zaostatka, verujem u svoj rad - počeo je Milojević.

Vladan Milojević na početku zimskih priprema Crvene zvezde,
Vladan Milojević na početku zimskih priprema Crvene zvezde,foto: Starsport©

Moraće da odradi pripreme bez učesnika Afričkog kupa nacija i Azijskog kupa.

- Problem je što nećemo imati sve igrače na raspolaganju, ali dobro je što klub kao što je Zvezda ima reprezentativce. Imam slična iskustva u Saudijskoj Arabiji. Mi smo u svakodnevnoj komunikaciji sa njima. Pratimo ih. Oni neće ništa izgubiti što se tiče fizike, biće u takmičarskom ritmu što je jako dobro za nas - kaže Milojević.

Fudbaleri Crvene zvezde na zimskoj prozivci
Fudbaleri Crvene zvezde na zimskoj prozivcifoto: Starsport©

Očekuju se dolasci, ali i mnogo odlazaka sa Marakane. Ništa neuobičajno za Vladana Milojevića, navikao je na takav ambijent na Marakani.

- Igrači su ispoštovali dogovor. Nisu imali mnogo vremena za odmor, osvežili su se. Malo Mića Ivanić kuburi sa povredom, gledaćemo da ga poštedimo. Ostali igrači su na super nivou. Vidi se da su motivisani. Imamo veliki roster, pravljen za tri takmičenja. Sada ćemo imati manje utakmica, bitno je da rasčistimo roster, ali prelazni rok je živa stvar. Zahuhtao se prelazni rok, ne mogu da vam kažem nešto precizno. U svakodnevnoj smo komunikaciji sa ljudima iz skautinga - rekao je Milojević.

Mirko Ivanić i generalni direktor Zvezdan Terzić
Mirko Ivanić i generalni direktor Zvezdan Terzićfoto: Starsport©

Očekuje se da ljubimac Delija nastavi sa promocijom Zvezdine dece. Zbog toga su priključeni i momci iz klase 2007.

- Pojedini igrači su eksplodirali, instistirao sam da povedemo mnogo mladih igrača. Hoću da vidim ne samo način treniranja, već i ponašanja - istakao je Milojević.

Fudbaleri Crvene zvezde na zimskoj prozivci
Fudbaleri Crvene zvezde na zimskoj prozivcifoto: Starsport©

Zadovoljan onim što ga očekuje u Pafosu.

- Bićemo u najboljem hotelu na Kipru, sa dva fantastična terena. Imaćemo idealne uslove na ostrvu. Mada je Kipar nepredividiv što se tiče vremena - zaključio je Milojević.

Bonus video:

00:23

Vladan Milojević se vratio na Marakanu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.