"PARTIZAN JE IGRAČKI VRLO LIMITIRAN U ODNOSU NA CRVENU ZVEZDU!" Selektor iznenađen što su crno-beli prvi
Dragan Stojković Piksi, Foto: Starsport©

"da se niko ne ljuti..."

"PARTIZAN JE IGRAČKI VRLO LIMITIRAN U ODNOSU NA CRVENU ZVEZDU!" Selektor iznenađen što su crno-beli prvi

Igor Duljaj je uradio nešto u šta niko nije verovao, možda čak ni on, rekao je Dragan Stojković

Objavljeno: 17:34h

Partizan je pobedio Crvenu zvezdu u 171. večitom derbiju sa 2:1 i postao jesenji šampion, a takav rasplet iznenadio je selektora Dragana Stojkovića.

- Drago mi je da sam video zaista dobar derbi. Sažet i kvalitetan, sa dosta šansi i golova. Za mnoge je iznenađenje, pa i za mene, da vidim Partizan ispred Crvene zvezde. Jer, ipak je Partizan u igračkom smislu, da se niko ne ljuti, vrlo limitiran u odnosu na Crvenu zvezdu, koja ima roster i grupu igrača gde je ogromna razlika u kvalitetu. Zato sam iznenađen da vidim Partizan na prvom mestu. Igor Duljaj je uradio nešto u šta niko nije verovao, možda čak ni on. To kaže rezultat i tabela. Zašto, kako i zbog čega, ne želim da ulazim u tu vrstu analize, to nije moj posao - rekao je Stojković za B92.

Dragan Stojković Piksi
Dragan Stojković Piksifoto: Starsport©

Prati strateg Srbije igrače domaćeg prvenstva i ne krije da bi neko od njih mogao da nađe mesto u timu za Evropsko prvenstvo.

- Da li ima igrača za reprezentaciju? Da, ima ih. Ali, ne bih o imenima, sve ćete videti u martu kada objavim spisak za duele protiv Rusije i Kipra - poručio je Stojković.

Bonus video:

00:30

Piksi na Puškaš Areni

(Espreso/B92/S.S/Preneo:V.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.