PIKSIJA OPET PITALI ZA VIDIĆA I PLATU: "To nije lepo, to je PROSTAKLUK! Ja znam šta je istina..."
Nemanja Vidić/Dragan Stojković Piksi, Foto: Starsport©

bolna tema

PIKSIJA OPET PITALI ZA VIDIĆA I PLATU: "To nije lepo, to je PROSTAKLUK! Ja znam šta je istina..."

"Morao sam da odgovorim. Nisam hteo da ga napadam, već..."

Objavljeno: 08:27h

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, u godini na izmaku se osvrnuo na rezultate svoje ekipe i najznačajnija dešavanja u Savezu.

Piksi je u intervjuu za B92.net između ostalog dobio neizbežno pitanje vezano za komentare Nemanje Vidića.

Podsetimo, Vidić je u intervjuu "NIN"-u izjavio da su selektor i ostatak stručnog štaba "Orlova" koštali Fudbalski savez Srbije 16.000.000 evra u prethodne dve godine. Legendarni štoper je pritom pitao koliko bi onda trebalo da plaćamo trenera koji stiže iz liga "petice", ako FSS ovoliko izdvaja za trenera koji je radio u Kini i Japanu.

Nemanja Vidić
foto: @Starsport/Srđan Stevanović

Piksi je uoči žreba grupa za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj delimično uzvratio Vidiću, da bi potom u dva navrata bio znatno konkretniji u odgovoru.

- Što se tiče Nemanje Vidića, uz sve moje poštovanje prema njegovoj igračkoj karijeri... On ima svoje ambicije o ideji da postane prvi čovek fudbala, izabrao je svoj put, kako i zašto, to je njegova stvar i ne mešam se. Niti pomažem, niti odmažem. To su stvari koje mene apsolutno ne dotiču - izjavio je Stojković novinaru B92 pa prešao na stvar:

- U tom intervjuu koji je dao, ja nisam bio tema jer nema razloga da budem. Ali, pominjanje tih finansijskih stvari totalno je deplasirano i vrlo pokazivanje nepoštovanja. I morao sam da odgovorim. Nisam hteo da ga napadam, već da kažem javnosti da to što je izjavio - nije istina. Ja znam šta je istina. A iznošenje takvih stvari i, uopšte, govoriti o finansijama je neprimereno. Nije lepo... To je prostakluk. To su stvari o kojima se ne govori - izričit je Piksi.

Dragan Stojković Piksi
foto: Starsport©

Bonus video:

00:54

Trening Orlova i magija Piksija

(Espreso/B92.net/Stefan Smuđa/Preneo:N.Đ)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.