SPAJIĆ PRED SITI: "Igraćemo protiv jedne od najboljih ekipa u Evropi!"
Defanzivac Zvezde veruje u pozitivan rezultat, Foto: FK Crvena zvezda

LIGA ŠAMPIONA

SPAJIĆ PRED SITI: "Igraćemo protiv jedne od najboljih ekipa u Evropi!"

Defanzivac Zvezde veruje u pozitivan rezultat

Objavljeno:

Uroš Spajić, defanzivac Crvene zvezde, izneo je svoje stavove na konferenciji za medije pred poslednji duel svog tima u Ligi šampiona protiv Mančester sitija.

Crveno-beli nemaju matematičku šansu da se plasiraju u dalju fazu takmičenja, čak ni u Ligu Evrope, te će u meč sa "građanima" ući bez rezultatskog imperativa. Ipak, za Spajića je sama činjenica da će igrati protiv aktuelnog evropskog prvaka dovoljna motivacija.

"Ne treba puno pričati, svesni smo svega. Bez rezultatskog značaja, ali svakako spektakl, novo iskustvo. Igraćemo protiv jedne od najboljih ekipa u Evropi, u svetu. To je satisfakcija za svakog igrača. Značiće na planu samopouzdanja. Biće lepa utakmica za sve, očekujem dobru utakmicu", rekao je Spajić.

O povratku na teren posle povrede.

"Poseban motiv imam pred svaku utakmicu kada igram za Zvezdu. Naravno da je Liga šampiona nešto posebno, meni je krivo što sam bio u nekom tunelu da nisam video svetlo. Nisam bio na svom nivou, nisam bio to što je trebalo, to je tako. Ali, nisam odustajao i sada se dobro osećam. Vraćam se, nisam 100 spreman, ali sam na nivou koji je meni zadovoljavajući. Uglavnom ugledao sam svetlo na kraju tunela i pratim ga. To što je bilo je iza mene, želim da doprinesem i pomognem", zaključio je Spajić.

Bonus video:

00:29

Grobari obeležavaju godišnjicu smrti Ivana Perovića

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.