SAŠA ILIĆ BEZ PORAZA U GRČKOJ: Neverovatna serija legende Partizana!
Ilić je neporažen na sedam mečeva, Foto: Predrag Milosavljevic/Starsport.rs ©

sjajno

SAŠA ILIĆ BEZ PORAZA U GRČKOJ: Neverovatna serija legende Partizana!

Ilić je neporažen na sedam mečeva

Objavljeno:

Ekipa Atromitosa, koju predvodi srpski trener Saša Ilić, odigrala je gostujući meč sa Larisom u okviru osmine finala Kupa Grčke i rezultat je bio 1:1.

Ovo je bio sedmi meč Saše Ilića na klupi Atromitosa, a bio je i sedmi uzastopni meč na kojem nije doživeo poraz. Prethodno je zabeležio dve pobede u prvenstvu, tri remija, te pobedu i remi u Kupu.

Revanš meč protiv Larise zakazan je za 10. januar, a pobednika očekuje duel sa boljim iz susreta Panatinaikos-Olimpijakos u četvrtfinalu Kupa.

Saša Ilić je uspeo da preokrene situaciju u Atromitosu, koji je nakon niza dobrih rezultata izbegao zonu ispadanja iz lige i sada polako stiče priključak sa ekipama iz sredine tabele.

Naredna dva izazova za Ilića i njegov tim u okviru Superlige biće izuzetno važna, jer će igrati protiv Panatinaikosa i Olimpijakosa, oba meča na domaćem terenu.

Međutim, aktuelni štrajk najboljih grčkih sudija zbog čestih napada na njih stvara neizvesnost u vezi sa održavanjem zakazanih utakmica.

U vezi sa Kup mečem protiv Larise, Atromitos je stigao do izjednačenja u 95. minutu zahvaljujući golu Belgijskog igrača Denzela Jubitanea, čime je očuvao neporaženi niz pod vođstvom srpskog trenera. Ilić je nakon susreta izrazio svoje utiske, ali preostali deo izjave nije dostavljen.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.