BARAK BAHAR IMA DOBRE VESTI PRED JANG BOJS: Otkrio šta je KLJUČNA promena za meč "biti ili ne biti"
Barak Bahar, Foto: Starsport

liga šampiona

BARAK BAHAR IMA DOBRE VESTI PRED JANG BOJS: Otkrio šta je KLJUČNA promena za meč "biti ili ne biti"

Izraelac promenio pristup

Objavljeno: 19:25h

Trener Crvene zvezde Barak Bahar je govorio na konferenciji pred meč sa Jang Bojsom koji se igra u Bernu, u okviru 5. kola Lige šampiona.

Utakmica je na programu u utorak od 21 čas, a strateg crveno-belih je izneo svoja očekivanja pred meč "biti ili ne biti".

- Borimo se za treće mesto, moramo da budemo fokusirani, agresivni, da shvatimo da je ovo važna utakmica - rekao je Barak Bahar.

Imao je dobre vesti što se tiče Olajinke.

Zvezda - Jang Bojs
Zvezda - Jang Bojsfoto: Starsport©

- Olajinka je mnogo bolje, trenirao je i bolje se oseća. Odlučićemo sutra da li će startovati ili krenuti sa klupe. Gledali smo mečeve Jang Bojsa, moramo da budemo spremni, jer je to dobar tim, posebno na njihovom stadionu. Tako da da, moramo da odigramo dobar meč - dodao je Bahar.

Meč između ova dva tima u Beogradu bio je jako uzbudljiv, ali nije bilo pobednika.

- Bila je to luda utakmica, ona prošla, dobro smo startovali, ali nismo dobro krenuli u drugom poluvremenu, kažnjeni smo, a završili smo sjajno. Mislim da je to najbolji fudbal koji smo igrali. Da smo igrali još 10 minuta, pobedili bismo taj meč. Nije lako na ovom stadionu, ovo je dobar meč i moramo da reagujemo u ovom okršaju.

Podelio je dobre vesti i što se tiče Rodića.

- Rodić je trenirao i odlučićemo i za njega da li će startovati. Odlučili smo da promenimo taktiku, mentalno smo se promenili, želimo da budemo agresivniji, da postavimo pritisak na rivala. Sviđa mi se kako svi treniraju, znaju svi koliko je ovaj meč važan i to je jako bitno pred ovakve utakmice - objašnjava Barak.

Raduje ga forma Šerifa...

Barak Bahar
Barak Baharfoto: Starsport©

- Poslednjih 10 minuta sa Jang Bojsom je dobro igrao, isto tako protiv Lajpciga u drugom poluvremenu kada je ušao i doneo kvalitet. Jak je, brz, dosta i jako radi za čitav tim - pojašnjava trener Zvezde.

Crveno-beli mogu do evropskog proleća i ako izbore remi u Bernu, ali cilj je pobeda.

- Ne mislimo o poslednjem meču u grupnoj fazi, Jang Bojs je ekipa sličnog nivoa kao i mi. Dosli smo ovde da se borimo. Borice se i oni na svom terenu, što je njihova prednost, vole da igraju presing, fleksibilna su ekipa, promenili su sistem, uveli neke novine i Zvezda mora da se adaptira na to - podvukao je Bahar.

Bonus video:

00:20

Bakljada Delije u Lajpcigu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.