TRENER JANG BOJSA SPREMAN ZA ZVEZDU: "Jasno je da ne znamo njihove planove, ali..."
Polako se atmosfera podiže pred meč odluke, Foto: EPA/ALESSANDRO DELLA VALLE

LIGA ŠAMPIONA

TRENER JANG BOJSA SPREMAN ZA ZVEZDU: "Jasno je da ne znamo njihove planove, ali..."

Polako se atmosfera podiže pred meč odluke

Objavljeno:

Fudbaleri Jang Bojsa i Crvene zvezde sastaće se u utorak (21:00) na stadionu "Vankdorf" u verovatno ključnom meču, koji će odlučiti koja od ove dve ekipe će zauzeti treće mesto u grupi i nastaviti takmičenje u Ligi Evrope.

Oba tima su odigrala nerešeno u prvom meču u Beogradu (2:2), te će rezultat ovog susreta imati značajan uticaj na ishod grupe.

Ukoliko bude opet nerešeno u Bernu, Crvena zvezda će imati prednost pred poslednjim kolom zbog bolje gol-razlike u odnosu na Jang Bojs.

Pred duel u Švajcarskoj je svoju konferenciju za medije održao i Rafael Viki, trener "mladih momaka", koji ističe da nije siguran kako će Barak Bahar pripremiti ekipu pred ovaj susret.

– Teško je reći pred utakmicu šta drugi trener namerava. Jasno je da ne znamo njihove planove. Znamo, međutim, šta nam znači pobeda. Očekujem ofanzivnog protivnika, da krenu u napad i da bude atraktivna utakmica – rekao je Viki.

Dodaje da je cilj Švajcaraca ove sezone da takmičenje nastave u Ligi Evrope.

– Ne mogu da uporedim utakmice u kvalifikacijama za Ligu šampiona i u grupi. Ovo je drugi zadatak i imamo nameru da ga ostvarimo. Tada je plan bio da uđemo u grupu elitnog takmičenja, sada je meta nastavak u Ligi Evrope. Bila bi velika stvar za nas da uspemo i igramo na međunarodnoj sceni i u 2024. godini.

Tim iz Berna je bio na korak do pobede na Marakani, ali je Osman Bukari golom u 88. minutu sačuvao Zvezdi bod i nadu da može do trećeg mesta.

– Niste bez razloga pitali to, jer smo zaista bili blizu pobede. Žalili smo zbog primljenog gola u poslednjim trenucima, ali ne smemo da razmišljamo o tome. Imamo priliku da napravimo veliku stvar, budemo jaki i čvrsti za pobedu.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.