VELEOBRT: Niko neće Zvezdinog fudbalera!
Aleks Vigo sa saigračima iz Crvene zvezde, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

nije mu lako

VELEOBRT: Niko neće Zvezdinog fudbalera!

Prolazi kroz najteži period u karijeri

Objavljeno:

Aleks Vigo se posle slabašne odiseje u Crvenoj zvezdi vraća u Argentinu.

Crveno-beli, poput Independijentea, neće iskoristiti mogućnost otkupa njegovog ugovora (iznos od 2.500.000 evra), pa će se defanzivac krajem godine ponovo obresti u River Plejtu.

Ipak, kako prenose argentinski mediji, ni u svom matičnom klubu se neće dugo zadržati.

Aleks Vigp
Aleks Vigpfoto: Starsport©

Iako su se prvo pojavile informacije da ga u Buenos Ajresu čekaju raširenih ruku, trener Martin Demikelis ne vidi Viga u svojim planovima, a navodi se da je već rekao čelnicima argentinskog velikana da mu pronađu novi klub u kojem bi imao priliku da igra.

Taj tim će najverovatnije biti Taljeres, a ostaje da se vidi da li će i to biti pozajmica ili potpuno rastanak sa Vigom, pošto mu ugovor sa Riverom ističe 31. decembra 2024. godine.

Argentinac je u dresu Zvezde odigrao svega 18 mečeva, a najviše se pamti gol u večitom derbiju (uz veliku pomoć kapitena Partizana Slobodana Uroševića). Postizao je pogotke i u pobedama protiv Voždovca i Radničkog iz Kragujevca, a jedinu asistenciju upisao je u trijmfu nad TSC-om.

Ipak, od dolaska Baraka Bahara on je izgubio mesto u timu i nije dobio priliku niti na jednom meču, a samo je jednom sedeo na klupi, i to protiv Trajala u Kruševcu u Kupu Srbije, ali ni tada nije ušao u igru.

Bonus video:

01:27

SVE OSIM UBEDLJIVE POBEDE NEĆE BITI USPEH SRBIJE! Đurović i Bjelinić o borbi za Evropsko prvenstvo: Ovo je dobro za naš fudbal!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.