SVEŠTENIK OČITAO LEKCIJU MILOŠEVIĆU: Savo će se POSTIDETI kada čuje ove reči!
Savo Milošević, Foto: EPA/Jose Sena Goulao

otvoreno

SVEŠTENIK OČITAO LEKCIJU MILOŠEVIĆU: Savo će se POSTIDETI kada čuje ove reči!

Nije ga štedeo

Objavljeno: 12:11h

Savo Milošević nedavno je seo na klupu reprezentacije BiH.

Na prvih nekoliko mečeva nije se dobro pokazao, ali se u susedstvu dokazivao svojim nastupima u javnosti.

Nedavno je izjavio kako svi navijači Partizana, pa i on, uvek navijaju za Željezničar i Hajduk, kao i da je Bosna i Hercegovina njegova domovina.

Zbog toga njegove izjave i javni nastupi izazivaju veliki broj reakcija u Federaciji BiH, ali i u Republici Srpskoj.

Srpski bogoslov, sveštenik SPC i redovni profesor na Bogoslovskom fakultetu u Foči, Darko Đogo govorio je o Miloševiću kao selektoru Bosne i Hercegovine.

- Savo Milošević vodi reprezentaciju, kao super... To je moja reprezentacija... Mogu da vam kažem. Ja sam voleo Savu Miloševića, navijač sam Partizana - rekao je Darko Đogo gostujući u podkastu "Rubikon" i nastavio:

- Ali hiljadu Sava Miloševića ne može da mi reprezentaciju zemlje koja je nastala na secesiji od moje zemlje... To jeste birokratije koja je nastala odvajajući se... I tribine na kojima se psuje i pljuje... Psuje majka četnička, ne može da učini mojom reprezentacijom!

Milošević je od dolaska na glupu Bosanaca upisao samo mršavu pobedu protiv Lihtenštajna, dok je doživeo poraze od Portugala, Luksembura i Slovačke, pa se nalazi na velikom udaru tamošnje javnosti.

Bonus video:

01:27

SVE OSIM UBEDLJIVE POBEDE NEĆE BITI USPEH SRBIJE! Đurović i Bjelinić o borbi za Evropsko prvenstvo: Ovo je dobro za naš fudbal!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.