POSLE DERBIJA PRETUČEN DEČAK: Srednjoškolac došao na utakmicu zbog borbe protiv huligana, pa postao žrtva!
Foto: Reuter

užas!

POSLE DERBIJA PRETUČEN DEČAK: Srednjoškolac došao na utakmicu zbog borbe protiv huligana, pa postao žrtva!

Dečak pretučen posle meča između Dinama i Hajduka
Objavljeno:

- Na samom odlasku iz restorana u kojem smo večerali, nešto pre 20 sati, nepoznati su počinitelji na stepenicama kukavički napali i istukli mladog učenika iz Splita i, skinuvši s njega jaknu, počeli su bežati niz zagrebačke ulice. Srećom, uspeli smo zadržati jednog počinitelja, naknadno identifikovanog maloletnika. Stigla je hitna pomoć, učenika su lekari pregledali u bolnici, pa je ispitan u policiji. Sve je to trajalo do jedan sat u noć, ali, Bogu hvala, povrede nisu bile teže prirode, a policija je otkrila ukupno trojicu napadača- za Slobodnu Dalmaciju je rekao predsednik zadruge "Ponos domovine" Žarko Delač.

GROBARI SE OVIM DIČE! Da li je ovo najveća bruka Crvene zvezde u istoriji? (FOTO)

Policija je uspešno rekonstruisala događaj i identifikovala trojicu napadača, a povodom incidenta oglasio se i HNS koji je poslao saoštenje.

- Hrvatski fudbalski savez oštro osuđuje ovakav kukavički napad, pozdravlja brzu reakciju policije i poziva nadležne institucije da počinioče procesuiraju na odgovarajući način. Takođe, pozdravljamo akciju zadruge "Ponos domovine" pa sve srednjoškolce koji su u sklopu projekta "Navijajmo zajedno" bili na derbiju pozivamo na kvalifikacioni susret Hrvatska - Kosovo koji se igra u septembru, kako bismo i tamo - navijali zajedno.- navodi se u saopštenju Hrvatskog fudbalskog saveza.

(UŽIVO) Grobari ušli u Pionir, tamo ih je sačekalo neprijatno iznenađenje! (FOTO) (VIDEO)

BONUS VIDEO:LJUDINA: Nikola Jokić se druži sa devojčicom s Daunovim sindromom

(Espreso.co.rs/Index.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.