NASTAVLJA SE... Vučelić odgovara Terziću: Niko od nas nije pomenuo Zvezdu (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

OŠTRO

NASTAVLJA SE... Vučelić odgovara Terziću: Niko od nas nije pomenuo Zvezdu (FOTO)

Da, da... Novo oglašavanje povodom slučaja "uprava Vojvodine"
Objavljeno: 22:45h
foto: FK Partizan

- Vidim da pominje sudijske greške, a ništa od toga nije pomenuto neposredno posle utakmice. Moram da kažem da su svi zvezdaši sa kojima sam od tada bio u kontaktu čestitali i rekli da je pobeda Partizana bila čista kao suza.

Određene sudije za Kup! Jednima sudi Mažić, a drugima čovek na koga je bilo ozbiljnih zamerki posle derbija! (VIDEO)

Prvi čovek kluba iz Humske se posebno osvrnuo na tvrdnje iz Ljutice Bogdana da je lider Superlige oštećen u poslednjem prvenstvenom derbiju zato što Leonardu nije dodeljen crveni karton, kao i zbog sumnjivog gola Tavambe.

- Ako bi mogao Terzić da se vrati samo malo unazad shvatio bi šta se dešavalo u derbiju pre tog koji pominje. Značajne reakcije iz našeg kluba nije bilo osim što smo konstatovali materijalnu povredu pravila, a to su svi videli. A posle derbija u kojem je Zvezda onako ubedljivo poražena bespredmetno je pričati o uticaju sudija na rezultat.

foto: Damir Dervišagić, partizan.rs

Terzić je podvukao da je postojao dogovor o džentlmenskom istupanju u medijima koji je predsednik Partizana prekršio posle utakmice sa Vojvodinom.

GROBARI PREKINULI UTAKMICU U HUMSKOJ: Iz Vojvodine besneli zbog brutalnih uvreda, a Mažić je dobio još gore! (VIDEO)

- Ponoviću da ni u jednoj izjavi nisam pominjao Zvezdu, niti sam bilo šta govorio o nameštanju. To što je moj subjektivni osećaj da Zvezda neće izgubiti nijedan bod do kraja sezone je potpuno druga priča. To što se Terzić prepoznao u nekom drugom kontekstu govori o njemu, ja se u takvim izjavama ne bih prepoznao - zaključio je Vučelić za Novosti.

Navijači Partizana će i u kup okršaju sa Vojvodinom, kao i jesenas u prvenstvenom meču biti smešteni na južnoj tribini "Karađorđa".

- Ako je Zvezdinim navijačima dozvoljeno da budu smešteni na istočnoj tribini, a Partizanovim nije, to takođe može da posluži kao podloga za donošenje raznih zaključaka - dodao je Vučelić.

KO JE POLA MAĐAR, POLA USTAŠA? Ovaj detalj o pesmi koja je izazvala SKANDAL u srpskom fudbalu sigurno niste znali! (VIDEO)

DOKLE OVAKO? Veličanje ubica Srba! Nož, žica, Srebrenica! Ganci, vi ste ovde stranci! Pazarci, imate srpske krvi! (VIDEO)

BONUS VIDEO: Šetalica i transparenti Grobara na 154. Večitom derbiju

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.