LAZETIĆ NE KRIJE: Došli smo u Nemačku sa ambicijama!
Žarko Lazetić, Foto: Starsport©

liga evrope

LAZETIĆ NE KRIJE: Došli smo u Nemačku sa ambicijama!

Pred srpskim klubom je teško gostovanje

Objavljeno: 21:24h

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je večeras da će njegova ekipa u predstojećoj utakmici Lige Evrope protiv Frajburga dati sve od sebe da dođe do povoljnog rezultata.

- Došli smo u super raspoloženju, još kada vidimo uslove i stadion radujemo se spektaklu protiv izvanredne ekipe. Imamo ambicije kao pred svaku utakmicu i poučeni iskustvom iz prošle utakmice sa njima, daćemo sve od sebe, da budemo hrabri i organizovani i da dođemo do povoljnog rezultata za nas - rekao je Lazetić na konferenciji za novinare.

Fudbaleri TSC-a u četvrtak gostuju Frajburgu, u utakmici u okviru 4. kola grupe A Lige Evrope.

Fudbaleri TSC-a
Fudbaleri TSC-afoto: Starsport©

TSC je poslednji na tabeli sa jednim bodom, dok je Frajburg drugi sa šest, koliko ima i prvoplasirani Vest Hem. Treći je Olimpijakos sa četiri boda.

Lazetić je istakao da se ne opterećuje rezultatom, kao i da su mu mnogo bitniji stav, motiv i prikazana igra na terenu.

- Ne posmatram to tako, jer i ja i stručni štab gledamo da sve prenesemo na igrače, meni je važno pre svega kako izgledamo na terenu. Mnogo sam bio zadovoljniji protiv Novog Pazara nego protiv Zvezde gde smo ostvarili kao dobar rezultat. Najvažniji jeste na kraju rezultat, ali meni je važnije od toga da li smo tim, kako pariramo i koliko se držimo na terenu onoga što želimo da radimo - istakao je Lazetić.

TSC je u prethodnom kolu na domaćem terenu izgubio od Frajburga sa 3:1.

- Dobro se branimo timski i tako će biti i sutra. Ako ih svedemo na jedan na jedan i veliki prostor onda su u prednosti. Grifo je sjajan igrač, njega smo naglasili pre utakmice, ali on je nama dao gol iz penala, slobodnog udarca i kada se naš igrač okliznuo. Protiv takvih timova je nama potrebna ta sreća koju su oni imali - rekao je Lazetić i dodao:

- Ta utakmica nam je neki model da pokušamo da ponovimo neke stvari što se tiče defanzivnog aspekta, pa da posle treninga i svega ostalog što radimo zaslužimo malo više sreće i mi budemo u prednosti - zaključio je Lazetić.

Utakmica je na programu u četvrtak sa početkom od 21 sat.

Bonus video:

00:22

Evrogol Uroševića protiv TSC

(Espreso/BETA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.