Grobari, čaše gore! Miljenik navijača sa Partizanom definitivno napada Ligu šampiona! (VIDEO)
Foto: Fonet

veliki planovi

Grobari, čaše gore! Miljenik navijača sa Partizanom definitivno napada Ligu šampiona! (VIDEO)

Fudbaler Partizana optimističan pred nastavak prvenstva
Objavljeno: 18:44h

Zvezdin migrantski talas! Crveno-beli stranci izvređani usred emisije Partizan TV! (VIDEO)

Everton je optimistično govorio o osvajanju titule, kao i ogromnoj želji za Ligom šampiona, koja je samo do pre nekoliko dana izgledala kao san, ali sa trijumfom nad crveno- belima igrači Partizana dobili su vetar u leđa.

- Srpska liga omogućava samo jedno mesto u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Ako postanemo prvaci onda ćemo imati šansu da se borimo za plasman u društvo najboljih klubova planete. To je dobro za svakog sportistu, jer svako želi da odmeri snage sa najboljim na svetu. Dobro je i za klub, koji će imati veliki finansijski podstrek. Naša želja da osvojimo prvenstvo prevazilazi samo puko podizanje trofeja- zaključio je fudbaler Partizana i između redova istakao da napada plasman u Ligu šampiona u da pre toga ne ide nigde.

SUDIJSKA KOMISIJA REKLA: Na derbiju je trebalo da budu dva crvena kartona, jedan Leonardu, a drugi... (VIDEO)

foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Crvena zvezda i Partizan u ovom trenutku imaju po 40 bodova, ako do kraja prvenstva najveći rivali budu imali isti broj bodova, trofej ostaje na Marakani, što znači da bi Partizan trebalo da pobeđuje do kraja, kao uostalom i Crvena zvezda, s tim što im odgovara i isti broj bodova. Tako da, neizvesno do kraja!

BONUS VIDEO: Leonardo spašava Boaćija na derbiju

(Espreso.co.rs/Mozzartsport)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.