MA KAKAV FUDBAL: Izrael ne dolazi na Kosovo!
Fudbalska reprezentacija Izraela, Foto: Profimedia

nije im do toga

MA KAKAV FUDBAL: Izrael ne dolazi na Kosovo!

Izvesno je da Izrael neće igrati ni u četvrtak kada je trebalo da bude domaćin Švajcarskoj

Objavljeno: 09:10h

Najavljeno, učinjeno. Fudbalski savez Izraela odlučio je da reprezentacija ove zemlje neće igrati utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. protiv tzv. Kosova u Prištini.

Razlog je očigledan - rat u koji je Izrael ušao posle napada Hamasa u subotu.

Podsetimo, ovako nešto i rekaciju UEFA nagovestio je još sportski direktor selekcije Izraela, Josi Benajun, rekavši da nikome sad nije do fudbala.

Bivši fudbaler Vest Hema, Liverpula, Čelsija i Arsenala i lično je prošao kroz veliku dramu jer je mislio da je pobijena cela porodica njegove sestre, ali je Benajunov nećak uspeo da ih odbrani ubivši trojicu Palestinaca koji su ih napali.

Sa Kosova je stigla informacija da je FS Izraela otkazao smeštaj u hotelu pa se čeka još samo zvanična potvrda UEFA o odlaganju utakmice koja je bila predviđena za 15. oktobar.

Izvesno je da Izrael neće igrati ni u četvrtak kada je trebalo da bude domaćin Švajcarskoj, baš kao ni tim do 21 godine sa Estonijom istog dana, kao ni 17. oktobra protiv Nemačke. Reprezentacija do 17 godina takođe neće nastupiti na kvalifikacionom turniru zajedn osa Belgijom, Velsom i Gibraltarom.

Bonus video:

01:41

EVAKUISANA SRPSKA RUKOMETAŠICA: Prvo sam čula sirene, a onda: BRZO, BRZO, DOLE U PODRUM! Bilo je sve gore, a u skloništu JEZIVO!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.