NATHO POSLA EMOTIVNU PORUKU: "Moje srce je slomljeno, Bog sve vidi!"
Bibras Natho, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

tuga

NATHO POSLA EMOTIVNU PORUKU: "Moje srce je slomljeno, Bog sve vidi!"

Sukobi u Izraelu se ne smiruju

Objavljeno: 22:51h

Svet su uzdrmala dešavanja u Izraelu gde je ovog vikenda došlo do oružanog napada Hamasa u kojem je poginulo na stotinu stanovnika ove zemlje, još više povređeno, a mnogi su i kidnapovani i odvedeni u područje Gaze od strane ove grupe.

Zbog toga su mnoge aviokompanije otkazale letove ka Izraelu, a Er Srbija obavila je nekoliko repatrijacionih letova kako bi evakusiala srpsko stanovništvo iz Tel Aviva sa aerodroma "Ben Gurion".

Poznato je da u Srbiji igra i dosta sportista iz Izraela. Možda i najpoznatiji je fudbaler Partizana, Bibars Natho koji se oglasio povodom situacije u Izraelu na društvenim mrežama i istakao da mu se srce slama kada vidi scene sa ulica.

- Kada ljudi izgube humanost i kada koriste moju svetu religiju za tako nešto, tada ne mogu da ćutim. Bog vidi sve, nemojte to da zaboravite. Moje srce je slomljeno. Priželjkujem bolje dane. Žao mi je zbog mnogih izgubljenih nevinih života, neka Bog podari blagostanje njihovim porodicama - poručio je Natho putem Instagrama.

Ranije danas oglasio se i Barak Bahar, trener Crvene zvezde, koji je istakao da "svet mora da zna katastrofu koju Izrael trpi".

Bonus video:

00:20

SPEKTAKL U HUMSKOJ: Partizan protiv Sabaha juri 2 gola zaostatka

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.