ZVEZDA FOKUSIRANA NA RADNIČKI, BAHAR OTKRIO SITUACIJU SA KATAIJEM: "Ima problem!"
Barak Bahar, Foto: Printscreen/Youtube/FK Crvena zvezda

NIŠLIJE VETAR U LEĐA PRED JANG BOJS

ZVEZDA FOKUSIRANA NA RADNIČKI, BAHAR OTKRIO SITUACIJU SA KATAIJEM: "Ima problem!"

Volim pritisak, on je neophodan u ovom poslu. Ukoliko ga ne bih osećao, možda bi to značilo da treba da promenim profesiju - istakao je Barak Bahar

Objavljeno: 14:39h

Trener Crvene zvezde, Barak Bahar, održao je konferenciju za medije uoči utakmice 10. kola Superlige Srbije sa Radničkim iz Niša.

Aktuelni šampion dočekuje Nišlije u 18.05 u subotu.

- Pratili smo utakmice Radničkog, videli smo dobre stvari u njihovoj igri i da stvaraju šanse. Taktički su vrlo dobra ekipa. Sigurno neće biti lako na terenu. Što se tiče igrača koji će istrčati na teren, to uvek zavisi od protivnika i trenutne forme. Ima još vremena da se pripremimo, pre nego što se odlučim za startnih 11 – istakao je Bahar.

Potvrdio je izraelski stručnjak da je ekipa fokusirana isključivo na naredni duel, a ne na Jang Bojs koji 4. oktobra gostuje Zvezdi u Ligi šampiona. - Imamo vremena do utakmice protiv Jang Bojsa, sada je bitan meč protiv Radničkog iz Niša i maksimalno smo fokusirani na taj duel. Poraženi smo u prethodne dve utakmice nacionalnog prvenstva i svesni smo da je to previše. Razmišljamo samo o sutrašnjem meču.

Govorio je Bahar i o Aleksandru Kataiju.

- Katai je i dalje povređen. Nije trenirao sa ekipom i ima problem sa leđima. On je veoma važan igrač za ekipu, čekamo da se vrati, ali u ovom trenutku nije spreman.

Aleksandar Katai
foto: Starsport©

Šef stručnog štaba Crvene zvezde je istakao da će se na utakmici protiv Radničkog videti da li je pauza prijala crveno-belima.

- Zavisi od toga kako ekipa bude otvorila utakmicu, sve će se videti na terenu. Nekada je dobro da igrači startuju sveži i odmorni, kao i da imaju nekoliko dana pauze. Međutim, sa druge strane, nekada to i nije toliko dobro.

Strateg srpskog šampiona poručuje da je pritisak sastavni deo trenerskog posla.

- Volim pritisak, on je neophodan u ovom poslu. Ukoliko ga ne bih osećao, možda bi to značilo da treba da promenim profesiju. Što se tiče stanja na tabeli, još uvek je rano govoriti o tome, s obzirom da je u toku prvi deo prvenstva. Očekuje nas još mnogo utakmica, rano je da gledamo na kom se mestu na tabeli nalazi Crvena zvezda.

Barak Bahar, FK Crvena zvezda, Fudbal
foto: Paul ELLIS / AFP / Profimedia

Uveren je Barak Bahar da će meč protiv Radničkog mnogo značiti crveno-belima pred duel u Ligi šampiona.

- Važno je da igramo protiv dobrih timova, kao što je to bio slučaj protiv Mančester Sitija, sa visokim tempom. Situacija je takva da moramo da se fokusiramo na sledeću utakmicu. Verujem da će meč protiv Radničkog uz ispunjene tribine biti veliki „vetar u leđa“ pred Jang Bojs – zaključio je Barak Bahar.

Bonus video:

00:35

Hibridni teren i novi mediko blok na Marakani: Crvena zvezda u novu sezonu ulazi spremna za sva iskušenja

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.