ZVEZDIN KOREJAC JEDVA ČEKA DA ISTRČI NA MARAKANU: "Uverio sam se koliko je Zvezda veliki klub!"
Hvang i Alvarez, Foto: Ian Stephen/ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia

nestrpljenje

ZVEZDIN KOREJAC JEDVA ČEKA DA ISTRČI NA MARAKANU: "Uverio sam se koliko je Zvezda veliki klub!"

Crvena zvezda nakon meča u Superligi dočekuje Jang Bojs

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu od 18:05 dočekati niški Radnički na Marakani u okviru 10. kola Superlige Srbije, a Korejac In Bom Hvang se raduje tome što će imati priliku da zaigra na Marakani pred navijačima.

- Iskreno, jedva čekam da istrčim na Marakanu i zaigram pred Zvezdinim navijačima. Slušao sam mnogo priča i gledao klipove kako navija Zvezdina publika, a deo toga sam osetio na meču protiv Čukaričkog. Ipak, Marakana je nešto posebno i verujem da će atmosfera biti sjajna, te da će navijači ispuniti tribine. Očekuje nas teška utakmica, upoznajemo se sa Radničkim i sa onim što nam preti od njih, ali smatram da smo najkvalitetniji tim u prvenstvu i da svaki rezultat mora isključivo od nas da zavisi. Jedva čekam utakmicu - počeo je Hvang.

U fokusu je isključivo naredna utakmica.

- Pozivam navijače da dođu protiv Radničkog i da pobedom napravimo uvertiru za Jang Bojs. Znam da svi govore samo o toj utakmici, ali je i Superliga važna i moramo da budemo na visini zadatka. Potpuno smo fokusirani na Radnički, ne dozvoljavamo da se govori o bilo čemu drugom, tako da verujem da ćemo uz veliku podršku uspeti da zabeležimo pobedu i što je jednako važno, da kvalitetom fudbala zadovoljimo publiku.

Hvang se u Zvezdi oseća kao kod kuće.

- Sjajno sam se uklopio u tim, zaista su me svi prihvatili na najbolji mogući način. Uverio sam se na delu koliko je Zvezda veliki klub, ali tek očekujem spektakularne utakmice. Ono čime sam posebno oduševljen su ljudi u klubu, ali i navijači. Imali smo sjajnu podršku protiv Čukaričkog, verujem da će u subotu biti još bolje - podvukao je Hvang.

Bonus video:

01:27

Grobari protestuju protiv uprave

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.