ZAKAZANO: U petak promocija Sava Miloševića!
Savo Milošević, Foto: Starsport©

pobedio

ZAKAZANO: U petak promocija Sava Miloševića!

Savo Milošević je bez posla otkako je 2021. vodio Olimpiju iz Ljubljane

Objavljeno:

Savo Milošević će u petak postati novi selektor Bosne i Hercegovine.

Tamošnji Sportsport.ba je prošlog petka najavio da je bivši golgeter i trener Partizana glavni kandidat za ovu poziciju predsednika FS BiH, Vica Zeljkovića, iako javnost preferira Vahida Halilhodžića, a sada najavljuje promociju 29. septembra.

Milošević sa sobom u stručni štab BiH dovodi i dva saradnika, a jedan od njih bi trebalo da bude Nenad Cvetković, dok će u stručnom štabu ostati Mario Ivanković i Siniša Mrkobrada.

Savo Milošević je bez posla otkako je 2021. vodio Olimpiju iz Ljubljane. Milan Mandarić ga je držao na mestu trenera i pored nezadovoljavajućih rezultata i odnosa prema poslu, ali su ga novi vlasnici smenili.

Prošlog leta je bio viđen kao stari-novi trener Partizana s kojim je osvojio Kup Srbije 2019. Bio je favorit tadašnjeg sportskog direktora IviceIlieva, ali se Uprava ipak odlučila za Iliju Stolicu. Potom su Savi propali pregovori sa Levskim iz Sofije.

Milošević je prethodno kao trener radio samo kao asistent Branka Brnovića u reprezentaciji Crne Gore 2011-12, a u Fudbalskom savezu Srbije je imao više funkcija.

Savo Milošević, Legenda, Fudbal
foto: Starsport

Novi selektor "Zmajeva" mora biti imenovan vrlo brzo jer je naredna utakmica već 13. otkobra, gostovanje Lihtneštajnu. Tri dana kasnije u Zenici sledi okršaj sa liderom grupe J kvalifikacija za EURO, Portugalom.

Bonus video:

00:15

Savo Milošević zapevao u punoj kafani

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.