PREDSEDNIK SUDIJSKE KOMISIJE FSS: "On je, bez dileme, naš najbolji arbitar, odluka je bila jednoglasna!"
Dejan Filipović, Foto: Starsport©

večiti derbi

PREDSEDNIK SUDIJSKE KOMISIJE FSS: "On je, bez dileme, naš najbolji arbitar, odluka je bila jednoglasna!"

Večiti derbi je na programu u sredu od 19 časova

Objavljeno: 14:44h

Borba van terena stupila je na scenu uoči 171. večitog derbija. Najbitnija fudbalska utakmica u Srbiji još uvek nije ni počela, a “nadigravanje” već uveliko traje.

Nakon što je Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije donela odluku da glavni arbitar na utakmici između Partizana i Crvene zvezde, zakazanoj za sredu od 19 časova, bude Srđan Jovanović, usledio je odgovor iz Ljutice Bogdana koji je dodatno zagrejao situaciju.

Naime, crveno-beli su odlučni u nameri da se ne pojave u Humskoj, ako nadležni organ ne promeni odluku o sudijskoj postavi.

Predsednik Sudijske komisije FSS, Dejan Filipović jasno je obrazložio donetu odluku i istakao da u donošenju iste nisu postojale nikakve “pozadinske priče”

- Srđan Jovanović je do sada sudio tri večita derbija, dva u sezoni 2021/22, kada je u prolećnom delu šampionata odradio fenomenalan posao. Delio je pravdu na vrhunskom nivou u momentima kada se reševalo pitanje borbe za trofej. Bez ikakve dileme on je naš najbolji arbitar. Želimo da svojim znanjem i iskustvom uveliča srpsku fudbalsku svetkovinu. Ne postoji nikakva pozadinska priča, ne postoji ništa drugo osim jednog jedinog cilja – da sve protekne u znaku fudbala, bez greške i problema. Jednoglasno smo na Sednici doneli odluku da baš Jovanović bude glavni sudija, a njegovi kvaliteti i karijera jasno pokazuju zašto je izbor pao na njega - poručio je Filipović za Meridian sport.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso/Meridian)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.