Delije su 12. IGRAČ Zvezde! Ovo je dokaz da to nije samo fraza! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

podrška!

Delije su 12. IGRAČ Zvezde! Ovo je dokaz da to nije samo fraza! (VIDEO)

Kostarikanac pričao o značaju navijača za njega i njegove saigrače
Objavljeno: 20:20h

- Dva puta sam igrao protiv Partizana i kada se setim atmosfere koja je vladala, kao i kako sam se osećao na terenu poželim da što pre dođe utorak. To je najveća utakmica u srpskom fudbalu i čast mi je što imam prilike da budem njen deo. Tako velikom je čine navijači koji se zaista retko gde mogu videti. Svi mi igramo fudbal zbog ovakvih utakmica i zbog navijača kao što su Delije. Siguran sam da će i sada biti odlično ispunjem stadion i da će nam upravo podrška sa tribina pomoći da dođemo do tri vrlo važna boda.

LINČ, HAOS! Huligani Bastije ponovo uleteli na teren i TUKLI fudbalere Liona! (VIDEO)

Ruiz je zbog povrede tri nedelje proveo van terena.

- Nije mi bilo lako što sam bio odvojen od terena, ali sada je najvažnije da je povreda prošlost. Trenirao sam naporno, ušao sam u igru protiv Borca, a odigrao sam i jedno poluvreme za B tim. Sada je na meni da se izborim za što veću minutažu i da na terenu pomognem svojoj ekipi.

I nakon večitog derbija pitanje osvajača šampionata neće biti definitivno rešeno.

- Plej-of se sastoji od sedam utakmica, sedam teških utakmica. Sve ekipe koje su izborile mesto u prvih osam na tabeli to su uspele jer poseduju kvalitet. Pobeda u večitom derbiju može da nam donese veliku psihološku prednost, ali posle te utakmice nas očekuje još odličnih protivnika. Moramo da budemo staloženi i sigurni u sebe do poslednjeg kola kako bismo obezbedili šampionsku titulu - poručio je Ruiz.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.