DA NIJE SMEŠNO, BILO BI TUŽNO: Čelsi potrošio milijardu na pojačanja, a ne može da izabere gol meseca!
Kajl Voker i Ben Čilvel, Foto: Printscreen/Twitter/UEFA Champions League

premijer liga

DA NIJE SMEŠNO, BILO BI TUŽNO: Čelsi potrošio milijardu na pojačanja, a ne može da izabere gol meseca!

Tim Marucija Poketina se trenutno nalazi na poziciji 14.

Objavljeno:

Situacija u Čelsiju je ove sezone katastrofalna. Pored činjenice da su bili najveće trošadžije u prethodna dva prelazna roka i da su potrošili preko milijardu evra od dolaska novog vlasnika, oni su i među najlošijim ekipama u Premijer ligi ove sezone.

I to ne govore samo rezultati, već i igra tima iz Londona koji je pre samo tri godine osvojio Ligu šampiona i u taj tim uložio ogroman novac, ali ne da ga niju unapredio, već deluju kao pogubljena grupa momaka koja ne zna zašto se nalazi tu, a iako zna, neće znati koja mu je uloga.

Mislilo se da je problem u treneru pa su redom smenjivani Tuhel, Poter, Lampard, a ako Poketino nastavi da beleži ovakve rezultate, jasno je da će se i on naći na listi za odstrel.

Posle jučerašnjeg poraza protiv Aston Vile igrači imaju više od sedam dana da se pripreme za meč sa Fulamom, a ljudi zaduženi za promociju kluba putem društvenih mreža imaju problem - ne mogu da izaberu gol meseca u septembru jer "Plavci" nisu postigli ni jedan u čitavom mesecu.

Odigrali su tri meča protiv pomenute Aston Vile, Notingem Foresta i Bormuta, zabeležili dva poraza i jedan remi uz gol razliku 0:2.

Neverovatno je da je toliko novca uloženo u ekipu, a da ona toliko slabo deluje, nešto ozbiljno ne štima u Čelsiju. Trenutno su 14. na tabeli sa svega pet bodova.

A tek ih čeka "pakao" – Arsenal 21. oktobra, Totenhem 4. novembra, Mančester siti 11. novembra, Njukasl 25. novembra, Brajton 2. decembra, Mančester junajted 6. decembra.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.