"MI PIŠEMO NAŠU ISTORIJU": Lazetić se oglasio pred MEČ KARIJERE
Žarko Lazetić, Foto: Starsport

PAKLENI ZADATAK

"MI PIŠEMO NAŠU ISTORIJU": Lazetić se oglasio pred MEČ KARIJERE

TSC udara na šampiona Lige konferencija

Objavljeno: 21:29h

Fudbaleri TSC-a u četvrtak od 21 čas igraju protiv Vest Hema prvi meč grupne faze Lige Evrope.

To će biti istorijski meč za izabranike Žarka Lazetića koji je svestan kakav zadatak očekuje njegov tim.

"Čekićari" su prošlosezonski osvajači Lige konferencija, što dovoljno govori o njihovom kvalitetu.

- Čestitam Vest Hemu veliki uspeh. Čast nam je i privilegija da smo gosti ovakvom klubu. Veliki je ovo izazov, a sa druge strane i obaveza da budemo na najboljem mogućem nivou. Znamo kakva je istorija našeg rivala, oseti se to i kad dolazite na stadion. Mi tek pišemo našu istoriju, videćemo u kojoj meri možemo da se takmičimo sa klubom kakav je Vest Hem - započeo je svoje izlaganje strateg TSC-a.

Fudbaleri Vest Hema
Fudbaleri Vest Hemafoto: EPA/ VINCE MIGNOTT

Tim iz Bačke Topole je poražen u kvalifikacijama za Ligu šampiona od portugalske Brage, a Vest Hem je na papiru bolji tim.

- Vest Hem je, slažem se, individualno bolji. U poređenju možemo da kažemo ko je bolji, a ne slabiji. Braga voli posed, dobro je ofanzivno organizovana. Vest Hem igra jaku Premijer ligu Engleske, gde se ne diči posedom, nego je više direktan u igri - nastavio je Lazetić.

Pokušaće da isprave greške i poprave utisak na evropskoj sceni.

- Verujem da sam uspeo da prenesem igračima gde smo grešili i trebalo da budemo bolji protiv Brage - istakao je talentovani strateg.

Crvena zvezda - TSC
Crvena zvezda - TSCfoto: Starsport©

Vest Hem igra na Olimpijskom stadionu, jednom od najlepših na Ostrvu. Ipak, Lazetić ističe da lepota stadiona neće negativno uticati na njegove izabranike.

- Imamo sreću da je i naš stadion izuzetan, ne bi trebalo ta imamo opterećenje ili strah. Nemamo ovako veliki stadion, ali je dobar i motiviše nas. Imali smo dobre defanzive treninge, posle tri primljena gola na poslednoj utakmici. Postoji plan igre, pokušaćemo da ga sprovodimo. Videćemo koliko će nam protivnik dozvoliti - završio je trener TSC-a.

Bonus video:

00:38

Mančesterom grmi Pune tribine ludih navijača

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.