STEPANOVIĆ ZA ESPRESO NAKON ZVEZDINE MANČESTERSKE NOĆI: Legenda iskreno o Glazeru, Baharu i svemu što se desilo!
Dragoslav Stepanović za Espreso o utakmici Mančester Siti - Crvena zvezda, Foto: Ian Stephen/ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia, Jazz Archiv Hamburg / Uli Glockmann / akg-images / Profimedia

EKSKLUZIVNO

STEPANOVIĆ ZA ESPRESO NAKON ZVEZDINE MANČESTERSKE NOĆI: Legenda iskreno o Glazeru, Baharu i svemu što se desilo!

Srpski stručnjak posebno je pohvalio rad novog trenera aktuelnog šampiona Srbije

Objavljeno:
Miloš Dreković

Utakmica između Mančester Sitija i Crvene zvezde i dalje je u centru pažnje. Crveno-beli hrabro su odigrali meč, ali su na kraju ipak poraženi 3:1.

Bivši fudbaler i legendarni trener Dragoslav Stepanović, koji je i sam tokom karijere nastupao za engleski tim, sumirao je utiske za naš portal. Posebno ga je oduševila igra crveno-belih u prvom poluvremenu.

- Ja sam bio oduševljen kako se Zvezda branila u prvom poluvremenu sa svojim mogućnostima koje ima. Pokazala se u tom delu igre potpuna dominacija Sitija - počeo je razgovor Stepanović, a zatim dodao:

Dragoslav Stepanović za Espreso o meču Mančester Siti - Crvena zvezda
Dragoslav Stepanović za Espreso o meču Mančester Siti - Crvena zvezdafoto: Jazz Archiv Hamburg / Uli Glockmann / akg-images / Profimedia

- Ovo što se dešava sa Zvezdom je možda trebalo da se desi malo ranije jer u Evropi ne možes da ostaneš u takmičenju sa timom koji je osvojio 5, 6 puta Superligu Srbije. Liga nije toliiko jaka, igrači su dovoljni za naše prvenstvo, ali za Evropu i Ligu šampiona nisu.

Stepanović je govorio i o učinku golmana crveno-belih Omri Glazera.

Omri Glazer na skeneru Dragoslava Stepanovića
Omri Glazer na skeneru Dragoslava Stepanovićafoto: Godfrey Pitt / Actionplus / Profimedia

- Ne uzimam za zlo Glazeru jer je golman pola tima. Da nije bilo njega Siti bi vodio 5:0 u prvom poluvremenu. Obično golmani sa obe ruke izbacuju lopte koje nisu za hvatanje, on je hteo sa jednom ali je promašio.

Legendarni Iskusni stručnjak ima lepo mišljenje o Baraku Baharu.

- Klub veruje Baharu, a njemu treba vreme da napravi rezultat, ne može za 24 sata. Nov kvalitet viđen je na meču protiv Fiorentine. Bio sam oduševljen tada, a baš takav kvalitet mora biti i u Ligi šampiona.

Dragoslav Stepanović govorio i o Baraku Baharu
Dragoslav Stepanović govorio i o Baraku Baharufoto: Magi Haroun / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na pitanje da li Crvena zvezda može proći dalje u Evropi, Dragoslav Stepanović kaže:

- Gledao sam meč Lajpcig-Jang Bojs. Zvezda ce imati muke sa Jang Bojsom ako misle da su ti bodovi odlučujući ko će biti treći u grupi. Lajpcig je bolji tim, ali su morali dobro da se pomuče. Žao mi je sto Šeška niko nije doveo u Srbiju da igra, dovodimo neke igrače ko zna odakle, a čovek je bio tu na 700 kilometara od Beograda.

Legendarni stručnjak smatra prati i na utakmice Superlige Srbije.

- Gledam sve utakmice koje mogu, biće uzbudljivije nego prethodnih godina. Zvezda je izgubila prioriret, sada juri ekipu Partizana, a tu je i Čukaricki, za mene je to uvek interesantno.

Stepanović je na kraju razgovora pomenuo i učinak reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

- Biće odlučujuća utakmica protiv Crne Gore jer mi još nismo prošli. Kako igramo protiv njih biće problema jer smo ih jedva pobedili - zaključio je razgovor za portal Espreso legendarni Dragoslav Stepanović.

BONUS VIDEO:

00:13

Delije grme na Etihadu

(Espreso/Miloš Dreković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.