Partizan je tri utakmice zaredom pobedio posle preokreta, a Grof Božović je imao šta da kaže o tome!
Foto: Filip Plavčić

rekao svoje

Partizan je tri utakmice zaredom pobedio posle preokreta, a Grof Božović je imao šta da kaže o tome!

Zanimljiv komentar šefa struke crveno-belih
Objavljeno: 20:17h

Partizan je u poslednjem kolu regularnog dela pobedio Novi Pazar sa 3:1 i tako nastavio seriju od četiri utakmice u kojima je napravio preokret. Božović je zbog toga upitan "da li se plaši drugog poluvremena" u predstojećoj utakmici, na šta je odgovorio negativno.

Ovakvu izvedbu "Dobro pamtim sve" Grobari sigurno nikad nisu čuli! (VIDEO) - Partizan i Zvezda su najkvalitetniji u ovoj ligi i mnogo puta smo došli iz prelaza. Oni imaju najbolji golgeterski tandem Uroš Djurdjević Leonardo i po meni to nije ništa strašno. Svuda u Evropi se dešavaju takvi rezultati, a i mi smo bar 10 puta pravili preokret. Ljudi igraju kladionice i kažu da je namešteno kad god im ne dodje neka utakmica. Smešno je, treba da prestane da se priča o tome. Partizan može svakoga da pobedi, isto kao i mi - rekao je Božović.

foto: Beta / Dragan Gojić

Trener Borca Vladimir Stanisavljević čestitao je Zvezdi na pobedi i poželeo joj da nastavi u istom ritmu i odbrani titulu.

Zvezda je primila neverovatan gol sa više od pola terena i zato će ostati bez titule? (VIDEO) - Ne bih se bavio ovom ekipom Zvezde, koja ima jasan cilj. Imali smo plan i ideju, kroz disciplinu da dodjemo do šansi, što smo ispunili. Nismo iskoristili svoje šanse u prvom poluvremenu, a u drugom smo podigli ritam, dolazili do njihovog šesnaesterca, ali nas je presekao drugi gol posle kog smo se teško vraćali u igru. Ako budemo imali ovakav pristup u plej-autu, mislim da ćemo uspeti da dodjemo do pozitivnog rezultata - rekao je Stanisavljević. Borac je poslednji na tabeli i na početku plej-auta imaju devet bodova, jedan manje od Novog Pazara, a četiri od Radnika, i sledi mu borba za opstanak u ligi.

BONUS VIDEO: Delije pozdravljaju povređenog Rajana Boutrajta u Pioniru...

(Espreso.co.rs/Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.