PRONAŠAO NOVI ANGAŽMAN: Perspektivni strateg promovisan u novom klubu!
Dušan Kerkez, Foto: Starsport©

REŠIO PROBLEM

PRONAŠAO NOVI ANGAŽMAN: Perspektivni strateg promovisan u novom klubu!

Trenerski debi u novoj sredini očekuje ga 16. septembra

Objavljeno: 18:32h

Tri nedelje posle rastanka sa Čukaričkim Dušan Kerkez je pronašao novi angažman i trenersku karijeru će nastaviti u Bugarskoj. Srpski strateg promovisan je danas kao novi šef stručnog štaba Boteva iz Plovdiva.

Strateg koji je uspeo prethodne sezone sa Brđanima da zauzme treće mesto u Superligi Srbije ostaće upamćen kao prvi koji je klubu sa Banovog brda obezbedio grupnu fazu nekog evropskog takmičenja.

Njegov mandat u Beogradu obeležili su i uspesi u Kupu Srbije u kojem je Čukarički stao na korak od trofeja, porazom od Crvene zvezde u finalu.

Čukarički - Tvente, Dušan Kerkez
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Kerkez, koji je prethodno trenerski put gradio na Kipru, sa AEL-om iz Limasola je osvojio kup u sezoni 2018/19, će i u Bugarskoj sarađivati sa trenerima koji su bili deo stručnog štaba Čukaričkog - pomoćnikom Aleksandrom Petrovićem i kondicionim trenerom Igorem Delibašićem.

Botev iz Plovdiva posle osam kola ima osam osvojenih bodova uz učinak od po dve pobede i ramija, uz četiri poraza. Trenerski debi u novoj sredini Kerkeza očekuje 16. septembra u gostima Ludogorecu.

BONUS VIDEO:

00:10

Zagrevanje uoči utakmice Čukarički - Partizan

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.