Istina o napadu u Dortmundu! Došlo je do 3 ekplozije, velika sreća je da nema veće tragedije, a ovako izgleda autobus posle svega! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

katastrofa

Istina o napadu u Dortmundu! Došlo je do 3 ekplozije, velika sreća je da nema veće tragedije, a ovako izgleda autobus posle svega! (FOTO) (VIDEO)

Sve informacije o večerašnjim događajima u Nemačkoj...
Objavljeno: 22:51h

Došlo je loma nekoliko diskova, a prava sreća je da su bombe eksplodirale u suprotnom pravcu od vozača, tačnije sa zadnje strane vozila.

Klub je potvrdio da je fudbaler Borusije, Mark Bartra povređen i da je hospitalizovan.

Utakmica je odložena za sredu!

Nakon svega, igrači Dortmunda su preveženi u klupski hotel nakon čega su poslati kući.

- Ne možemo ovo da zamerimo. Očigledan napad protiv kluba, ali moramo da budemo fokusirani na sutrašnju utakmicu. Sve će ovo uticati i očigledno da je napada sa planom. Dobro je da je odložena utakmica, zbog sigurnosti publike na stadionu. Nadam se da će Bartra biti u redu - poručio je legendarni Andreas Meler.

Inače, treba istaći i da su sve policijske snage u Dortmundu mobilizovane.

- Rano je reći da li je ovo bio teroristički napad ili je motiv nešto drugo. Uvek se pomišlja na najgore, ali još je rano govoriti o tome. Eksplozije nisu bile jake, a to se ne uklapa sa strategijom ISIS-a. Ipak, oni uvek prave bombe kod kuće, pa možda sada nisu napravili dobru - rekao je Dejvis Levin, ekspret za terorizam.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.