PARTIZANOV TIM PROTIV NORŠELENDA: Belić se vraća u startnih 11!
Foto: Starsport©

revanš

PARTIZANOV TIM PROTIV NORŠELENDA: Belić se vraća u startnih 11!

Crno beli pred nemogućom misijom

Objavljeno:

Partizan sutra od 21h igra revanš meč plej ofa Lige Konferencija protiv Noršelenda.

Crno beli su u prvom meču doživeli jedan od najvećih poraza u istoriji izgubivši sa čak 5:0, te će u revanšu pokušati da sačuvaju obraz jer je posle prošlonedeljnog izdanja teško očekivati da Partizan dođe do prilike da se plasira u grupnu fazu.

Ne očekuju se neke velike promene u sastavu domaćina, ali je jasno da tim ne sme da ponovi slične greške iz Danske. Moraće Igor Duljaj da pripremi drugačiju taktiku ako želi da pokaže široj javnosti da je meč u Farumu bio samo loš dan.

Kristijan Belić je igrač koji se očekuje u prvoj postavi Partizana jer mu je istekla suspenzija zbog koje nije mogao da nastupa u Danskoj, a u postavi će se naći umesto Aleksandra Šćekića koji je skrivio jedan od penala u prvom meču.

FK Partizan
foto: EPA/Martin Sylvest

Osim te promene očekuje se identičan sastav, dakle na golu će biti najbolji pojedinac Partizana u prvom meču Aleksandar Jovanović, ispred njega se očekuje defanzivna četvorka - Aranđel Stojković, Mihajlo Ilić, Svetozar Marković i Nikola Antić.

U sredni terena se pored pomenutog Belića očekuje Frank Kanute, dok će na krilima dejstvovati Kvinsi Mening i Ksander Severina. Dvojac Holanđana će morati da odigra znatno bolje, posebno u defanzivi, jer sa pristupom iz prvog meča teško da mogu da naprave ikakvu razliku.

Iza napadača će dejstvovati Bibras Natho koji i u poznim fudbalskim godinama deluje kao alfa i omega u ekipi crno belih i od njega se očekuje da odigra sličan meč kao u revanšu protiv Sabaha. Poslednja kockica u Duljajovoj ekipi je brazilski napadač Mateus Saldanja koji će morati da odigra na višem nivou, ali od njega to najmanje zavisi jer bez dobrih prilika on ne može da pomogne ekipi.

Duljaj će u ovom meču moći da računa na novo pojačanje Gajasa Zahida koji se očekuje na klupi, a tu su i Nemanja Nikolić, Aldo Kalulu,...

Bonus video:

00:20

SPEKTAKL U HUMSKOJ: Partizan protiv Sabaha juri 2 gola zaostatka

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.