SELEKTOR BOSNE POZVAO SINA U REPREZENTACIJU: Dajte mi jedan razlog da ga ne uvrstim na spisak
Kenan Kodro, Foto: LLUIS GENE / AFP / Profimedia

zmajevi

SELEKTOR BOSNE POZVAO SINA U REPREZENTACIJU: Dajte mi jedan razlog da ga ne uvrstim na spisak

Čuveni Meho Kodro u selekciju Bosne i Hercegovine pozvao je i svog sina

Objavljeno:

Fudbaleri Bosne i Hercegovine u septembru nastavljaju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo naredne godine u Nemačkoj.

Selektor "Zmajeva" je legendarni Meho Kodro, a na spisak za mečeve protiv Lihtenštajna i Islanda uvrstio i svog singa Kenana Kodra.

Meho Kodro
Meho Kodrofoto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Na konferenciji za medije bio je upitan o tom svom potezu.

Nekadašnji fudbaler Barselona nema dilemu da li je ili nije trebalo da u nacionalni tim pozove svog sina koji nastupa u Fehervaru.

- Šta da vam odgovorim. Pitate me često za Kenana, ja tu nemam šta da puno dodam. Kenan je moj sin, volim ga puno, volim ga najviše na svetu, to nema dileme. Kenan će igrati onoliko koliko zaslužuje, ako ne bude zaslužio neće. Dalo se da Kenan igra, kod prethodnih selektora je pozivan. Desilo se da dođem sada i on je tu. Ja vam kažem igraće koliko bude zaslužio. Vi meni možete reći da je to subjektivno, ali da, sve je subjektivno. Kenan igra dobro, daje golove, kapiten, šta sada ja treba da ga ne zovem samo jer je moj sin. Evo dajte mi jedan razlog da ga ne pozovem. Sarađivao sam sa njim u Real Sosijedadu i stalno se postavljalo to pitanje. Stvarno mislim, Kenan je bio dugo godina u mojoj senci i mislim da mu je moje ime više odmoglo nego pomoglo u životu. S tim moramo da živimo. Vi imate pravo da postavite to pitanje, ali za mene je to vrlo emotivno pitanje. Svestan sam težine toga, poziva i nepoziva. U ludim snovima sanjam da igramo, da Kenan uđe i da gol i da budemo u delirijumu - rekao je Meho Kodro.

Kodro junior iza sebe ima bogatu karijeru u kojoj je nastupao za Real Sosijedad, Osasunu, Altetik Bilbao, Kopenhagen, Grashopers, Valjadolid i Majnc.

U dresu reprezentacija BIH odigrao je 13 mečeva i na njima je uspeo da postigne dva gola.

Bonus video:

00:43

NESTVARNA ZVEZDA DEMOLIRALA FJORENTINU ZA POLUVREME: Marakana videla ATOMSKI FUDBAL crveno-belih, Delije u potpunom TRANSU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.