MILIONSKI TRANSFER U LUČANIMA! Jojić iz Mladosti u Čempionšip (FOTO)
Nikola Jojić u dresu lučanske Mladosti, Foto: Starsport©

ZVANIČNO

MILIONSKI TRANSFER U LUČANIMA! Jojić iz Mladosti u Čempionšip (FOTO)

Desnokrilni napadač zadužio je dres sa brojem 21

Objavljeno:

Kao što je nedavno bilo najavljeno, Nikola Jojić (19) novi je fudbaler Stouka, a finansijski detalji nisu saopšteni, a pričalo se o 1.400.000 evra.

- Znam da ću, kao mlad igrač, imati priliku da pokažem kvalitet i nastaviti da se razvijam. Klub je pokazao veliko interesovanje i tokom pregovora predočio da razume moj stil i da će mi pomoći da se što brže prilagodim na zahteve Čempionšipa. Odlikuju me brzina, smisao za kombinatoriku sa saigračima i osećaj za završetak akcija. Radujem se što ću te kvalitete moći da pokažem navijačima Stouka - pojasnio je Jojić koji je izabrao dres sa brojem 21.

Desnokrilni napadač je u dresu lučanske Mladosti u svim takmičenjima dao 10 golova u 11 asistencija na 45 utakmica.

- Nikola je talenat u nastajanju. Drago nam je što smo ga doveli, jer smo 12 meseci pratili kako se razvija. Osećali smo da je ovo pravi trneutak da pošaljemo ponudu da dovedemo Nikolu kako bi što pre mogao da počne proces prilagođavanja uoči, nadamo se, duge i uspešne karijere u klubu. Kad angažuješ mlade igrače, potrebno je da na tržištu reaguješ u odgovarajuće vreme, a da smo čekali još jedan prelazni rok, verujem da bi Jojić prešao u neki drugi tim u Evropi, jer je takvo interesovanje tokom leta. Nikola razume da imamo plan za njega, prva faza podrazumeva prilagođavanje novoj kulturi i fudbalskom okruženju. Imamo odlične stručnjake koje će Nikoli olakšati taj proces - istakao je Riki Martin, tehnički direktor Stouka.

Bonus video:

00:43

NESTVARNA ZVEZDA DEMOLIRALA FJORENTINU ZA POLUVREME: Marakana videla ATOMSKI FUDBAL crveno-belih, Delije u potpunom TRANSU

(Espreso)

Finansijski detalji transfera nisu saopšteni, međutim, još ranije je Sport klub preneo informaciju da će srpski klub inkasirati 1.400.000 evra.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.