OVO JE MNOGIMA PROMAKLO: Pogledajte šta je asistent za gol AEK-a pokazao navijačima Dinamo Zagreba! (VIDEO)
Fudbaleri AEK-a slave prvi gol (Cuber), Foto: Slavko Midzor / Pixel Media / Profimedia

jasna poruka huliganima

OVO JE MNOGIMA PROMAKLO: Pogledajte šta je asistent za gol AEK-a pokazao navijačima Dinamo Zagreba! (VIDEO)

Ovaj potez ljubimca navijača AEK-a izazvao je oduševljenje u Grčkoj

Objavljeno: 09:43h

AEK iz Atine je usred Zagreba pobedio Dinamo 2:1 u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a sem takmičarskog i psihološkog značaja pred revanš, ovaj trijumf je imao jako emotivno značenje za sve u klubu i navijače žuto-crnih.

Trener Matijas Almeida je pobedu posvetio porodici Mihalisa Kacurisa, navijača ubijenog u Atini prošlog ponedeljka, od strane udruženih huligana Dinama i Panatinaikosa.

I strelac pobedničkog gola u 90. minutu, Konstantinos Galanopulos, pogodak je proslavio stiskanjem crnog flora u šaci koju je podigao visoko u vazduh pred tribinom punom Bed Blu Bojsa.

Ovo je svima bilo vidljivo, ali ne i ono što je uradio Petros Mantalos (31), legenda AEK-a i asistent za gol.

Ofanzivac grčkog prvaka se okrenuo prema navijačima Dinama i prstima obe ruke formirao slovo 'M', naravno, u čast preminulog Mihalisa Kacurisa. Ovaj potez ljubimca navijača AEK-a izazvao je oduševljenje u Grčkoj.

Petros Mantalos
foto: Printscreen

Mantalos je za AEK odigrao 256 utakmica, postigao 38 i namestio 56 golova. Za devet godina u klubu po dva puta je osvojio titulu i kup, a jednom je proglašen za fudbalera godine u Grčkoj.

Bonus video:

01:01

KADA VIDIMO ČIME JE UBIJEN NAVIJAČ AEK-a, TO SIMBOLIZUJE SAMO JEDNO Karan odgonetnuo: Tim grupama nož nikada nije daleko od ruke

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.