"PREOKRET NAM JE VRATIO SAMOPOUZDANJE": Severina i Natho imaju MOĆNU PORUKU za navijače!
Ksander Severina, Foto: Starsport

nije im lako

"PREOKRET NAM JE VRATIO SAMOPOUZDANJE": Severina i Natho imaju MOĆNU PORUKU za navijače!

Crno-beli slavili nakon što je Radnički poveo 1:0.

Objavljeno: 12:08h

Fudbaleri Partizana su posle teške utakmice na svom stadionu u 3. kolu Superlige Srbije protiv Radničkog izvojevali tri boda golovima Bibarsa Natha, sa bele tačke, i Ksandera Severine.

Svoje utiske je odmah posle utakmice izneo strelac pobedonosnog gola.

Severina prvi gol za Partizan i to na stadionu u Humskoj, za pobedu u teškoj utakmici:

- Da, prvi gol za Partizan posebno dobija na značaju zbog toga što smo osvojili sva tri boda! Navijači su nas gurali ka pobedi, uz njih sve je lakše. Gol posvećujem upravo njima.

Za nekoliko dana nas očekuje veoma važna utakmica u Ligi konferencije.

- Moramo da startujemo mnogo bolje nego što smo danas. Prvih 30 minuta smo "prespavali", ali u drugom poluvremenu smo "grizli" i zaslužili pobedu. Tako moramo u četvrtak od početka! Ne znam da li smo bili umorni ili šta je razlog, ali gol Radničkog nas je probudio i nakon toga smo počeli da igramo fudbal.

Bibars Natho je postigao svoj gol sa bele tačke.

Natho na meču sa Radničkim
Natho na meču sa Radničkimfoto: Starsport

- Nismo loše ušli u meč, ali smo primili gol ni iz čega, a potom je naravno pritisak da što pre izjednačimo doveo do grešaka. Na poluvremenu smo se smirili, opustili i ušli u drugo poluvreme sa novom motivacijom. Izgubili smo samopouzdanje nakon poraza u prošlom meču i jeftino primljenog gola, ali nam je preokret vratio samopouzdanje. Moramo da izvučemo pouke, jer će se takve stvari dešavati i u budućnosti I moramo da reagujemo na vreme kako treba!

Prokomentarisao je i novi teren.

- Sjajno izgleda, sjajno je i igrati na toj travi. Nadam se da će cele sezone izgledati ovako dobro!

Navijači su dobro popunili istočnu i zapadnu tribinu:

- Znam da stalno govorimo da smo u teškom momentu! Znam i za situaciju između navijača i kluba - koju razumem, ali zaista moram da ih pozovem da nas podrže! Stvarno su nam važni i potrebni! Mislim da svi vide koja je razlika kada su uz nas i kada nisu. Moramo i mi da igramo još bolje, ali želeo bih da pozovem navijace da dođu. Potrebni ste nam, posebno na sledećoj utakmicu koja se igra kod kuće, a koja je za nas veoma važna. Zaboravimo sve na trenutak, ovo je veoma važno za klub! Ovo je za Partizan! Ovo je više od kluba, navijača, igraa , ovo je za srpski fudbal, za bodove i potreban nam je veliki povratak u četvrtak. Zato molim navijače u ime svih igrača da dođu i podrže nas!- rekao je Izraelac.

Crno-beli u četvrtak, 17. avgusta, igraju revanš utakmicu 3. kola Lige konferencije protiv ekipe Sabaha iz Bakua.

Bonus video:

00:15

Atmosfera u Humskoj

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.