BAHAR OTKRIO STANJE KATAIJA I IVANIĆA PRED MLADOST: Ne gledam godine, već da meč počne 11 najboljih! (VIDEO)
Barak Bahar, Foto: FK Crvena zvezda

očekuje težak meč

BAHAR OTKRIO STANJE KATAIJA I IVANIĆA PRED MLADOST: Ne gledam godine, već da meč počne 11 najboljih! (VIDEO)

Moramo, moj stručni štab i ja da što bolje naučimo timove u Srbiji - kaže trener Zvezde

Objavljeno: 13:51h

Crvena zvezda u neočekivanom terminu, u petak od 18.55 gostuje ekipi Mladosti u Lučanima u okviru 3. kola Superlige Srbije.

Trener šampiona, Barak Bahar, održao je konferenciju uoči duela. Crveno-beli ovaj meč dočekuju sa šest osvojenih bodova, dok Mladost ima dva manje.

- Biće teška utakmica, igramo kao gosti po prvi put ove sezone i to protiv tima koji ima četiri osvojena boda iz prva dva kola. U prvom meču su sa 10 fudbalera igrali 90 minuta, i nisu izgubili, tako da, očekujem tešku utakmicu, ali želimo da nastavimo u ovom ritmu i odigramo dobar meč - počeo je Bahar.

- Priprema utakmice izgleda isto, ali se adaptiramo na rivala, u zavisnosti od njihovih vrlina i mana. Mladost je dobra i iskusna ekipa, a imaju i mlade i talentovane igrače, ujedno su i dobri na prekidu, tako da moramo da budemo spremni i pobedimo - rekao je trener Zvezde.

- Gledao sam utakmice svih ekipa u Superligi, moramo, moj stručni štab i ja da što bolje naučimo timove u Srbiji. Posebna pažnja je kada radimo analizu za meč, tako da znamo sve o njima i hoćemo to da pokažemo sutra - dodao je on.

Bahar je najavio da će meč u Lučanima početi najboljih 11 fudbalera, ali i da ponovo neće moći da računa na Mirka Ivanića i Aleksandra Kataija.

- Neću moći da računam na Ivanića, ali već od sledećeg meča će moći da igra. Katai se vraća lakšim treninzima, nadam se da će uskoro početi da radi u punom režimu - rekao je on.

Aleksandar Katai, Mirko Ivanić
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

A publika će sutra videti najboljih 11 Zvezdinih - trenutno.

- Imamo kombinaciju mladih i iskusnih igrača, ali to nije bitno, ne gledam godine, već to da meč počne 11 najboljih igrača i da nastavimo u tom ritmu, te da dodatno napredujemo.

Zadovoljan je Bahar odnosom svih igrača, ali veruje u njihov napredak. Posebno mu je zatraženo da prokomentariše Stefana Mitrovića.

- Svi igrači imaju uspone i padove u toku igre, ono što vidim kod Mitrovića je da se trudi, bori i zalaže, tako da sam zadovoljan, ali očekujem da svi napreduju - podvukao je Bahar.

Bonus video:

00:43

NESTVARNA ZVEZDA DEMOLIRALA FJORENTINU ZA POLUVREME: Marakana videla ATOMSKI FUDBAL crveno-belih, Delije u potpunom TRANSU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.