BORJAN DOBIO FLEŠBEK: Ovaj igrač je njegova NOĆNA MORA! "Golman Slovana je napravio mnogo grešaka" (VIDEO)
Milan Borjan, Foto: Phamai Techaphan / Shutterstock Editorial / Profimedia

opet

BORJAN DOBIO FLEŠBEK: Ovaj igrač je njegova NOĆNA MORA! "Golman Slovana je napravio mnogo grešaka" (VIDEO)

Stopirao ga je sa Zvezdom, da li će istu sudbinu imati Slovan?

Objavljeno:

Makabi iz Haife je posle eliminisanja Šerifa, na dobrom putu da "preskoči" i Slovan u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona pošto je u prvoj utakmici slavio kao gost 2:1.

Kao i prošle godine, "udarna igla" im je Francdi Pjero koga je Crvena zvezda razmatrala kao pojačanje pre nego što ih je sa Makabijem izbacio u istoj rundi.

- Bila je letos prilika, imali ste me. Nije bila moja odluka - rekao je Pjero u prolazu, uz osmeh, nakon revanša na stadionu "Rajko Mitić", ali je on bio koban po Zvezdu u prvom duelu, u Haifi (3:2).

Tada je Milanu Borjanu dao dva gola, a slično je Haićanin učinio i sada u Bratislavi. Bivši golman i kapiten Zvezde nije uspeo da zaustavi njegov udarac za vođstvo već u petom minutu.

"Najveće razočaranje", piše o Borjanu izraelski portal "One".

U istoj analizi partije srpskog golmana sa kanadskim pasošem se navodi:

"Golman Slovana Milan Borjan je razočarao. Očekivali smo više od imena kojeg toliko dobro poznajemo. Napravio je mnogo grešaka", piše ovaj portal.

Kada se, ipak, pogledaju samo situacije kod oba gola teško da se može ustanoviti Borjanova krivica pa je moguće da Izraelci pre svega misle na nesigurnost koju je golman Slovana iskazao prilikom drugih intervencija.

O Borjanovoj partiji pisao je i portal "Walla", koji je podsetio na Borjanov poraz od Makabija i dok je branio boje Zvezde, a napadača Makabija Pjeroa, nazvao je "noćnom morom za Borjana".

Bonus video:

00:43

NESTVARNA ZVEZDA DEMOLIRALA FJORENTINU ZA POLUVREME: Marakana videla ATOMSKI FUDBAL crveno-belih, Delije u potpunom TRANSU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.