VAŽAN APEL ZA ZDRAVLJE IGRAČA: "Zašto niko ne sluša naše mišljenje!" (FOTO)
Rafael Varan na meču protiv Barselone, Foto: EPA/SIU WU

PROBLEMI

VAŽAN APEL ZA ZDRAVLJE IGRAČA: "Zašto niko ne sluša naše mišljenje!" (FOTO)

Fudbaler Mančester junajteda zabrinut je zbog gustog rasporeda utakmica u svim takmičenjima

Objavljeno: 18:31h

Fudbaler Mančester junajteda Rafael Varan izjavio je da je zabrinut za zdravlje igrača zbog gustog rasporeda utakmica u svim takmičenjima, prenosi britanski mediji.

- Već godinama i igrači i treneri upozoravaju da imamo previše utakmica, da je raspored prenatrpan i da predstavlja opasnost za fizičku i mentalnu dobrobit igrača. I pored svega, naredne sezone se preporučuju duže utakmice sa više intenziteta i manje emocija, koje igrači smeju da pokažu. Mi samo želimo da budemo zdravi na terenu i da damo 100 odsto za naš klub i navijače. Zašto niko ne sluša naše mišljenje - napisao je fudbaler Mančester junajteda na društvenim mrežama.

Britanski mediji podsećaju da su engleski arbitri dobili preporuku da naredne sezone sudijske nadoknade vremena možda budu čak i do 10 minuta.

- Kao igrač, privilegovan sam, jer svakog dana radim posao koji volim, ali smatram da ove promene štete igri. Želimo da budemo maksimalnoj nivou, najbolji što možemo da budemo. Verujem da je važno da mi, igrači i treneri, naglasimo ovu važnu temu ako želimo da zaštitimo igru koju volimo i da damo sve od sebe za navijače - apelovao je Varan.

BONUS VIDEO:

00:21

Piksi otkrio trofej Svetskog kupa

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.