RUS DOBIO POZIV SRPSKE REPREZENTACIJE? Čitava ZBRKA oko Zvezdinog fudbalera!
Prucev na meču sa Zenitom, Foto: FK Crvena zvezda

mediji bruje

RUS DOBIO POZIV SRPSKE REPREZENTACIJE? Čitava ZBRKA oko Zvezdinog fudbalera!

Oglasio se otac mladog fudbalera i razrešio sve dileme

Objavljeno: 15:13h

Prošle nedelje se pojavila informacija da je talentovani fudbaler Crvene zvezde, Jegor Prucev (20), dobio poziv da zaigra za mladu reprezentaciju Srbije.

Većina ruskih medija je objavila da je poziv stigao od selektora srpskog nacionalnog tima do 21 godine, Dušana Đorđevića.

Međutim, otac ruskog fudbalera je brzo demantovao takvu informaciju, ali je dodao da verovatno ne bi imao ništa protiv da njegov sin obuče dres "orlova".

Jegor Prucev
Jegor Prucevfoto: Starsport©

- Ne, ne znamo ko je tu kome šta nudio. Kako bismo mogli da odbijemo poziv, kada ga ni nismo dobili? Ne znam odakle su krenule te glasine. Razgovarao sam sa svojim sinom, on mi je rekao da ga niko nije zvao niti mu je nešto nuđeno. Da li bismo prihvatili poziv? Prirodno, morali bismo dobro da razmislimo. Da li računaju na njega u reprezentaciji Rusije i da li uopšte razmišljaju o njemu? Ako da, onda je to druga priča. Za sada možemo samo da fantaziramo o toj temi - rekao je Igor Prucev za portal "Metaratings.ru".

Talentovani fudbaler je svakako dobio srpski pasoš u maju i zato se ne vodi više kao stranac u srpskom fudbalu. Međutim, pitanje je da li bi uopšte imao pravo da zaigra za mladu selekciju Srbije s obzirom da je odigrao dve utakmice za reprezentaciju Rusije do 21 godine.

Bonus video:

00:35

Hibridni teren i novi mediko blok na Marakani: Crvena zvezda u novu sezonu ulazi spremna za sva iskušenja

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.