LUDNICA U PRIŠTINI: Albanac POVREDIO sudiju, nestalo STRUJE, nadoknada 27 minuta, bivši igrač Zvezde junak! (VIDEO)
Erik Jirka (Viktorija Plzenj), Foto: Vlastimil Vacek / Borgis / Profimedia

neviđeni haos

LUDNICA U PRIŠTINI: Albanac POVREDIO sudiju, nestalo STRUJE, nadoknada 27 minuta, bivši igrač Zvezde junak! (VIDEO)

Ogromna nadoknada je zbog svega trajala čak 27 minuta, skoro kao dva produžetka

Objavljeno:

U četvrtak veče je odigrano čak 45 utakmica u okviru 2. kola kvalifikacija za najslabije UEFA klupsko međunarodno takmičenje, Ligu konferencija.

Prirodno, bilo je dosta zanimljivih duela sa golovima u finišu, produžecima, penalima... Ali, najsadržajniji je, lini se, bio meč igran u Prištini na stadionu "Fadilj Vokri".

Domaća Drita, predstavnik tzv. Kosova, dočekala je Viktoriju Plzenj sa velikim nadama posle 0:0 u prvoj utakmici u Češkoj.

I u revanšu je bilo tvrdo da bi gosti poveli preko Durosinmija u 76. minutu. Ipak, Krasnići je golom u drugom minutu nadoknade razgalio domaću publiku izjednačio i najavio produžetke, ali bio je duel još daleko od kraja jer je više puta prekidan zbog problema sa reflektorima i strujom, ali ne samo zbog toga.

Jedan prekid viđen je i nakon što je kapiten Drite, Ron Broja, na centru igrališta "pokosio" glavnog sudiju, Jakoba Aleksandera Sundberga. doduše, Danac se loše kretao, ali je uspeo da se skloni od lopte koja je išla ka fudbaleru Plzenja, da bi ih onda Broja obojicu faulirao. Sudija je definitivno gore prošao...

Ogromna nadoknada je zbog svega trajala čak 27 minuta, skoro kao dva produžetka, a umesto serije penala, viđen je samo jedan. Bivši fudbaler Crvene zvezde, Erik Jirka, sa bele tačke je pogodio u 114. minutu (24. minutu nadoknade) i odveo Viktoriju u 3. kolo, a rastužio domaćine.

Bonus video:

00:42

Navijači Vojvodine besni na igrače

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.