ZVEZDA ČASTI MALIŠANE: Besplatan ulaz za decu do 12 godina na utakmicu sa Vojvodinom!
Navijači Crvene zvezde, Foto: FK Crvena zvezda

nagrada za podršku

ZVEZDA ČASTI MALIŠANE: Besplatan ulaz za decu do 12 godina na utakmicu sa Vojvodinom!

Zvezda uvek brine o svom 12. igraču, a naročito o deci čija je ljubav prema crveno-belim bojama najiskrenija - naveli su iz šampiona Srbije

Objavljeno:

Crvena zvezda kreće u odbranu titule šampiona Superlige Srbije utakmicom protiv Vojvodine na svom stadionu "Rajko Mitić".

Duel počinje u 20.00, a u Ljutice Bogdana očekuju veliku podršku nakon što je preko 36.000 ljudi došlo da vidi prijateljsku utakmicu sa Fjorentinom (5:0) i otišlo kući prezadovoljno.

Crveno-beli su spremili i lepo iznenađenje za najmlađe - sva deca do 12 godina starosti moći će besplatno da prisustvuju meču sa Vojvodinom.

- Zvezda uvek brine o svom 12. igraču, a naročito o deci čija je ljubav prema crveno-belim bojama najiskrenija. Uvek smo znali da prepoznamo snažnu emociju, te je naš klub odlučio da kapije na istočnoj strani Marakane budu otvorene za sve dečake i devojčice starosti do 12 godina.

Podsećanja radi, neophodno je da mališani budu u pratnji jedne odrasle osobe koje poseduje ulaznicu za meč između Crvene zvezde i Vojvodine - naveli su iz Zvezde.

Bonus video:

00:43

NESTVARNA ZVEZDA DEMOLIRALA FJORENTINU ZA POLUVREME: Marakana videla ATOMSKI FUDBAL crveno-belih, Delije u potpunom TRANSU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.