PARTIZAN I TSC IGRALI STRAŠAN FUDBAL: Vicešampion izborio remi u nadoknadi, umalo debi iz snova za Saldanju
Mateus Saldanja, Foto: Starsport

fantastičan meč

PARTIZAN I TSC IGRALI STRAŠAN FUDBAL: Vicešampion izborio remi u nadoknadi, umalo debi iz snova za Saldanju

Podela plena u Bačkoj Topoli

Objavljeno: 23:26h

Fudbaleri TSC-a i Partizana su odigrali sjajan meč u Bačkoj Topoli na otvaranju Superlige Srbije, ali pobednika nismo dobili, pošto je konačan rezultat 3:3.

Definitivno imaju čime da budu zadovoljni navijači Partizana, pošto je ekipa Igora Duljaja pokazala kvalitet i motivisanost, naročito posle lošeg uvoda.

Viđeno je dosta uzbuđenja u prvih nekoliko minuta meča, a gol je "pao" već u 12., kada je Antonić sjajnim pogotkom doneo domaćima 1:0.

Kada se činilo da će TSC sa prednošću na pauzu, usledio je blickrig Partizana. Prvo je Natho majstorski poravnao, da bi Belić doneo preokret.

FK TSC, FK Partizan, Superliga Srbije
foto: Starsport

Tu nije bilo kraju uzbuđenjima u prvom poluvremenu jer je Kanute neoprezno reagovao i poklonio penal timu iz Bačke Topole.

Ifet Đakovac je bio neumoljiv i poravnao je na 2:2.

U 55. minutu u igru je za Partizan ušao Saldanja i odmah u prvom kontaktu sa loptom je posle duela sa golmanom TSC-a uspeo da iznudi jedanaesterac, koji Natho nije uspeo da pretvori u pogodak.

Minut kasnije, centrirao je Natho sa leve strane, Marković je zatresao mrežu, ali je sudija poništio gol zbog ofsajda.

U 77. minutu još jedan penal na meču nije iskorišćen. Posle starta Pantića na ivici šesnaesterca sudija je pokazao na "belu tačku", ponovo je Đakovac izveo penal, ali je ovoga puta Stevanović odlično reagovao.

U narednom napadu, Partizan je stigao do novog vođstva. Nakon kornera sa leve strane i gužve u šesneastercu lopta se od Saldanja odbila u mrežu, i Brazilac je stigao do gola na svom debiju za Partizan.

U petom minutu sudijske nadoknade vremena Partizan je ostao sa igračem manje na terenu, pošto je drugi žuti karton dobio Kalulu.

U šestom minutu sudijske nadoknade vremena TSC je uspeo da stigne do izjednačenja. Nakon kornera sa desne strane koji je izveo Mirčevski, Stojić je glavom zatresao mrežu i postavio konačan rezultat.

U sledećem kolu, Partizan će gostovati Vojvodini, dok će TSC gostovati niškom Radničkom.

U istom terminu, Voždovac i Javor su u Beogradu odigrali nerešeno 0:0.

BONUS VIDEO:

01:50

UPRAVE ZVEZDE I PARTIZANA SU GLAVNI KRIVCI ZA SKANDAL! Stručnjaci: Prave alibije godinama za mogući neuspeh NAVIJAČI SU PREVARENI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.