BAHAR SPREMIO NOVE ZAHTEVE ZA TERZIĆA: Trener Zvezde se opustio, pa spomenuo Đokovića
Barak Bahar, Foto: Starsport

blista posle pobede

BAHAR SPREMIO NOVE ZAHTEVE ZA TERZIĆA: Trener Zvezde se opustio, pa spomenuo Đokovića

Izraelac sumirao utiske posle ubedljive pobede na Marakani

Objavljeno: 23:33h

Crvena zvezda je na stadionu "Rajko Mitić" deklasirala Fiorentinu rezultatom 5:0 (5:0) i tako najavili velike stvari

U izjavi odmah posle meča Barak Bahar je pokazao zadovoljstvo, a potom je na konferenciji za medije mnogo detaljnije pričao i sjajnom meču njegovih izabranika.

- Veoma sam srećan što igramo i izgledamo ovako. Ovako želimo i da izgledamo, odbrana je takođe odlična i srećan sam što smo odigrali ovako. Ali moramo shvatiti da je ovo tek početak, da dolaze zvanične utakmice, srećan sam zbog rezultata. Ali u nedelju startujemo u prvenstvu i želeli bismo da nastavimo ovaj momentum - rekao je Bahar.

- Mi želimo da igramo ovako, naravno, odigrali smo tek šest utakmica, a izlgedamo sve bolje i bolje. Naš cilj je da igramo uvek ovako i da poboljšamo, da budemo intenzivniji, još se pripremamo... Niko od igrača nije igrao 90 minuta u pripremnim utakmicama, bar njih šest će igrati 90 minuta u prvenstvu u nedelju, ali za sada ne izgleda loše, ali moramo nastaviti.

Fudbaleri Crvene zvezde
Fudbaleri Crvene zvezdefoto: Starsport

Izraelac je istakao da voli da kombinuje mladost i iskustvo u timu.

- Da, volim da kombinujem to. Naterali smo mlade igrače da uče od starijih, takođe i od štaba, vidim napredak kod svih igrača. Ovo je moj posao, da kombinujem tih 11, da delim to iskustvo i da uigravam mlade igrače. Imamo dosta igrača, znamo naš posao i znamo šta radimo.

Bio je upitan i o pojačanjima, a najavio je da će razgovarati sa Zvezdanom Terzićem o tome.

- Naravno, ja stalno želim da imam najbolji mogući tim. Ono što imam i što moram da kažem, reći ću svom šefu, Terziću, da želim da budem sve bolji i bolji.

O penalu koji je izveo Usman Bukari umesto Kings Kangva.

- Mislim da je Bukari zaslužio, on je igrao, trudio se, probao je na drugom mestu da odigra. Video sam koliko želi da postigne gol, mislio sam da želi da izvede penal.

Koliko može ovaj tim Zvezde?

Fudbaleri Crvene zvezde
Fudbaleri Crvene zvezdefoto: Starsport

- Da, rekao sam već ranije, želim da se unapredimo, da izgledamo dobro i imamo dobre pobede. Ali želimo da postižemo golove, da igramo bolje, svih 90 minuta. Ovo je početak, moramo biti moćniji i intenzivniji. Ovo je naš cilj, da što više minuta igramo što bolje.

Zavladala je velika euforija.

- Video sam, znam to. Ništa nije problem, znamo da su očekivanja u usponu, mi moramo raditi, da se spremimo za prvu utakmicu u ligi. To je bitno za mene, moramo iz utakmice u utakmicu biti bolji, a ne smemo razmišljati previše unapred. Ne mogu kontrolisati tuđa očekivanja.

Zvezda je jurila šesti gol, a Bahar je rekao da bi to bilo dobro i zbog Novaka Đokovića.

- Želeli smo da postignemo šest, ali smo stali na pet. Tako da možda u narednoj utakmici... - našalio se Izraelac.

BONUS VIDEO:

00:26

Sjajna atmosfera na Marakani

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.