SNEŽA BORJAN REAGOVALA NA IZJAVU ZVEZDANA TERZIĆA: "Možda vas muči kako ste postupili prema Milanu?" (FOTO)
Zvezdan Terzić/Milan i Snežana Borjan, Foto: Starsport©

nije mogla da prećuti

SNEŽA BORJAN REAGOVALA NA IZJAVU ZVEZDANA TERZIĆA: "Možda vas muči kako ste postupili prema Milanu?" (FOTO)

Možda bi bilo u redu da prestanete sa omalovažavanjem i ponižavanjem, jer to nije odlika šampiona - napisala je Snežana Borjan

Objavljeno:

Zvezdan Terzić je prilikom gostovanja u emisiji "Oko" na Radio-televiziji Srbije otkrio kako je došlo do razlaza FK Crvena zvezda sa svojim dugogodišnjim kapitenom i golmanom, Milanom Borjanom.

Potvrdio je generalni direktor crveno-belih da je novi trener, Barak Bahar, insistirao na tome, ali i da je sve obavljeno telefonskim putem.

Borjan je brzo našao novi klub, Slovan iz Bratislave, na čijem golu je briljirao u u torak veče u Mostaru i doprineo pobedi nad Zrinjskim u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, koju je oočekivao da igra sa Zvezdom.

Milanova supruga, Snežana Borjan, nije mogla da ne reaguje na izjavu Terzića, kako je sama napisala:

- Htela sam i ovo da prećutim kao mnoge stvari, ali srce mi ne da pa se nadam da ćete me razumeti - napisala je Sneža u Instagram storiju pa u sledećem opširno objasnila:

Milan Borjan, Snežana Borjan
foto: Starsport©

- Draga Zvezdo, porodico, jer vi ste u našoj kući bili šest godina, a u Milanovom srcu tu ste i dalje. Mislim da se i najgore stvari mogu reći sa stilom. Brojan vas je posle mnogo godina bez titule uveo u Evropu, osvajao titule i duple krune, da ne nabrajam redom sve uspehe. Znate li šta je najvažnije? Što bi svi koji stvarno žive za Zvezdu i ne zanima ih lični interes, već ih vodi ljubav ka crveno-belom timu, ai oni koji malo znaju fudbala rekli uvek 'Zovite Borjana'. Za to se živi, zar ne?

- Ne zaboravite da od vas uče mladi ljudi koji ostavljaju srce na terenu, iz ovoga mogu da nauče da će završiti isto kao Brojan, koji je Zvezdi dao sve i doneo ogromne uspehe, da nema razloga a se bore i daju svoj maksimum jer će dobiti otkaz PUTEM TELEFONA!!!

- Možda vas muči što ste tako postupili pa pričate na ovaj način o njemu, možda vam bude lakše posle ovakvih rečenica, eto razumemo i to, ali možda bi bilo u redu da prestanete sa omalovažavanjem i ponižavanjem, jer to nije odlika šampiona. Želimo vam puno uspeha u daljem radu. Ko radi, taj i greši - zaključila je Snežana Borjan, a ubrzo je dobila mnogo poruka podrške.

Snežana Borjan, Sneža Borjan
foto: Printscreen/Instagram/snezanafi

Bonus video:

00:09

Snežana Borjan pravila haosu za šankom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.