ERAKOVIĆ NE MOŽE, ALI ON MOŽE: Zvezda opet u Rusiji našla pojačanje, štoper KIDA, već je kapiten! (VIDEO)
Vanja Drkušić (levo) u duelu sa Daglasom Santosom iz Zenita, Foto: Mike Kireev/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

idealno rešenje

ERAKOVIĆ NE MOŽE, ALI ON MOŽE: Zvezda opet u Rusiji našla pojačanje, štoper KIDA, već je kapiten! (VIDEO)

Mladi defanzivac (23) je golom počeo novu sezonu Premijer lige, i to sa kapitenskom trakom oko ruke

Objavljeno:

Iz šampiona ruske Premijer lige, Zenita, jasno su stavili do znanja da Strahinja Eraković ne može da dođe na pozajmicu u Crvenu zvezdu, ali su crveno-beli ipak našli pojačanje u Rusiji.

Nakon što je iskazao veliko zadovoljstvo zbog dovođenja Erakovića, trener Zenita, Sergej Semak, bio je iznenađen glasinama o pozajmici.

- Strahinja je za nas veoma dobra akvizicija. Pozajmica? Uopšte nisam čuo za ovo, samo iz vesti. Prvi put čujem, jer nam je igrač na ovoj poziciji sada veoma bitan - rekao je Semak.

Ipak, njegov kolega Barak Bahar bi uskoro mogao da dobije štopera iz Rusije, takođe na pozajmicu, ali sa eventualnim pravom otkupa.

Kako prenosi Telegraf, u pitanju je Vanja Drkušić, štoper Sočija.

Mladi Slovenac (23) je standardan u Sočiju od kako ih je pojačao prošle sezone, odigrao je 38 mečeva i postigao dva pogotka, a golom je počeo i novu sezonu Premijer lige, i to sa kapitenskom trakom oko ruke.

Drkušić bi pojačao konkurenciju u centru defanzivne linije sa Aleksandrom Dragovićem, Stefanom Lekovićem, Nemanjom Milunovićem i Urošom Spajićem.

Bonus video:

00:35

Hibridni teren i novi mediko blok na Marakani: Crvena zvezda u novu sezonu ulazi spremna za sva iskušenja

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.