PARTIZAN SPREMA TRANSFER BOMBU: Pregovori su u toku, čeka se potpis!
Fudbaleri Partizana, Foto: FK Partizan/Sandić foto

STIŽE POJAČANJE

PARTIZAN SPREMA TRANSFER BOMBU: Pregovori su u toku, čeka se potpis!

Svojim kvalitetima i iskustvom nosio bi poslednju liniju crno-belih tokom naredne sezone

Objavljeno: 15:51h

Partizanu je potreban štoper, iskusan, da bude novi komandant odbrane. I da igra levom nogom, a rešenje je pred nosem – Matija Nastasić (30).

Dete Partizana, trenutno bez kluba, sa ogromnim iskustvom iz Italije, Engleske, Nemačke, Španije. I svakako reprezentacije Srbije. Prvih „čačkanja“ je bilo kada je letnji prelazni rok završen. Ali, poslednjih dana su pregovori dve strane intenzivirani.

Čelnici crno-belih su zaigrali „presing“ na štopera, koji bi im legao kao „kec na deset“, jer bi svojim kvalitetima i iskustvom nosio poslednju liniju Parnog valjka. Bila bi to ujedno i prilika za Nastasića da se fudbalski vrati u život posle teške poslednje sezone u kojoj se nije naigrao ni u početku za Fiorentinu, niti kasnije za Majorku, mada je tamo uspeo da skupi 18 nastupa na dva fronta. Ali je od kraja marta samo jednom bio na terenu.

Fudbalska reprezentacija Srbije, Matija Nastasić
foto: @Starsport/Srđan Stevanović

Ostala je i kod Nastasića želja da se vrati u Partizan, klub u kojem je fudbalski prohodao, ali nije ostavio traga u prvom timu, pošto ga je tadašnja uprava kluba prodala Fiorentini pre nego što je stigao da odigra jednu jedinu utakmicu za A sastav. Ni navijači crno-belih nisu uspeli da ga upoznaju, osim kroz nastupe u reprezentaciji i Fiorentini, Mančester sitiju, Šalkeu, Majorki.

Partizanu je svakako potreban još jedan štoper. I po kvalitetu i po kvantitetu, jer Igor Duljaj trenutno na raspolaganju ima Svetozara Markovića, Sinišu Saničanina i mladog Mihajla Ilića. Premalo, u svakom smislu te reči. Dolazak Matije Nastasića bi bio „bingo“. Pomogao bi školovanju mladog i talentovanog Ilića, kao nekada kada su uz povratnika Mladena Krstajića stasavali Stefan Savić i Marko Jovanović.

Akcija u Humskoj je u toku, čeka se konačna odluka Nastasića.

BONUS VIDEO:

00:09

Sablasno prazne tribine na 170. večitom derbiju

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.