SVE JE ODBIO ZBOG PARTIZANA: Samo pogledajte ko je hteo KALULUA!
FK Partizan, ilustracija, Foto: Starsport©

dao reč

SVE JE ODBIO ZBOG PARTIZANA: Samo pogledajte ko je hteo KALULUA!

Aldo Kalulu je imao brojne ponude, a izabrao je Partizan

Objavljeno:

Prelazni rok u Humskoj se nastavlja, a crno-beli su popunili mesto u ofanzivnom delu tima.

Aldo Kalulu je iz Sošoa stigao u Humsku kao slobodan igrač i potpisao ugovor na tri godine. Od ponedeljka će omaleni napadač koji igra za reprezentaciju Konga biti na treninzima sa novim saigračima.

I pored svih problema u kojima je Partizan u poslednjih godinu dana, Kalulu je izabrao da dođe u Beograd iako je imao brojne ponude na stolu.

Neke možda i atraktivnije. Kao na primer od izraleskog prvaka Makabija iz Haife, koji će igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Pisanja afričkih medija potvrdili su i Italijani, koji navode da je Aldo Kalulu pored Makabija imao na stolu i ponude iz turske lige, doduše ne navodeći imena zainteresovanih klubova.

Takođe, francuski prvoligaš Mec je bacao oko ka Kaluluu, koji je na kraju dao reč Partizanu i održao je.

Fudbaler iz Konga je u sredu bio u Beogradu, stavio paraf na ugovor i potom se vratio za Francusku da spakuje stvari i obavi ostale formalnosti pre selidbe za prestonicu Srbije.

Partizan će do kraja prelaznog roka pokušati da dovede još štopera, a pitanje je da li će probati i još jednog napadača, odnosno "desetku", pošto su, navodno, odustali od te ideje.

Bonus video:

00:12

Bjelogrlić bodri Partizan

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.