ZVEZDA NA VELIKOM TESTU PRED START SEZONE: Glazer ne može da dočeka, sanja debi pred navijačima
Omri Glazer, Foto: FK Crvena zvezda

oduševljen

ZVEZDA NA VELIKOM TESTU PRED START SEZONE: Glazer ne može da dočeka, sanja debi pred navijačima

Golman Zvezde ne može da dočeka početak sezone

Objavljeno: 15:59h

Fudbaleri Crvene zvezde će 26. jula od 20 časova dočekati Fiorentinu na stadionu "Rajko Mitić", što će biti svojevrsna generalna proba pred start sezone.

Kvalitet i autoritet, već u meču sa Zenitom pokazao je Omri Glazer.

- Osećam se sjajno u Zvezdi, svi su me od prvog dana lepo dočekali i prihvatili, tako da se zaista radujem što sam došao. Mogu slobodno da kažem da sam se već prilagodio na klub, šefa stručnog štaba Baraka Bahara dobro poznajem, a i adaptacija je bila olakšana od strane fantastičnih saigrača koji su me dočekali u Zvezdi. Svestan sam veličine kluba, istorije, i znam da se u Zvezdi samo pobede računaju, a ja sam gladan da ih ostvarujemo, svi zajedno. Uzbuđen sam zbog meča sa Fiorentinom, biće to pravi test za Ligu šampiona, nakon što smo protiv Zenita i Fenerbahčea pokazali kvalitet i savladali ih. Priliku da potvrdimo dobar rad u Rusiji imaćemo već protiv italijanskog velikana, a lično sam uzbuđen što ću konačno braniti pred Zvezdinim navijačima. Gledao sam snimke kakvu atmosferu prave i zaista ne mogu da dočekam da ih upoznam, a siguran sam da će biti pune tribine, kao i na otvaranju Superlige, koje je vrlo važno - počeo je Glazer.

Omri Glazer
Omri Glazerfoto: FOTO: FK Crvena zvezda

Svestan je Glazer da je Zvezdina publika uvek 12. igrač i zbog toga veruje da će ih u svakom meču bodriti.

- Kao što rekoh, znao sam o Zvezdi mnogo toga i pre nego što sam došao, i poznato mi je da su navijači vrlo važan faktor. Atmosfera koju prave, pune tribine, jedva čekam da to osetim, a verujem da će zvezdaši biti tu na svakoj utakmici, kako u Ligi šampiona, tako i u domaćem prvenstvu. Znam i da su prodaji sezonske ulaznice, te bih ovom prilikom pozvao navijače da na vreme obezbede svoja mesta i prisustvuju fantastičnim utakmicama koje nas sve zajedno očekuju. Mi ćemo dati sve od sebe da na teren opravdamo njihovu podršku - pun utisaka je novi čuvar mreže crveno-belih.

BONUS VIDEO:

01:36

Sportsko društvo Crvena zvezda proslavilo 78 rođendan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.